Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τη Δούκισσα Νομικού

Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τη Δούκισσα Νομικού

Λίγο καιρό μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ, η Δούκισσα Νομικού είναι έτοιμη να κάνει το νέο της επαγγελματικό βήμα, σε ένα κόνσεπτ που σίγουρα είναι πάνω στο αντικείμενό της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια απόλαυσε τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με την οικογένειά της και πλέον είναι έτοιμη να επιστρέψει δυναμικά στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με έναν νέο ρόλο.

Σε ποιο show θα δούμε τη Δούκισσα Νομικού

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη, η αγαπημένη παρουσιάστρια θα αναλάβει την παρουσίαση των επόμενων Madwalk, ακολουθώντας το παράδειγμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Βίκυς Καγιά.

Η Δούκισσα Νομικού είχε συμμετάσχει και στο παρελθόν στα Mad Walks με μία πολύ εκρηκτική εμφάνιση η οποία είχε μείνει στην ιστορία.

Η συγκινητική ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού από τις διακοπές της

Η Δούκισσα Νομικού απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στο νησί του πατέρα της στην Σχοινούσα, καθώς βρίσκεται με την αγαπημένη της οικογένεια. Δείτε επίσης την τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media καθώς δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά η ίδια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα καθώς ποσταρε ένα αισιόδοξο κείμενο σχετικά με τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ελλάδα.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Ήρθαμε με τα παιδιά στο νησί του μπαμπά μου, το νησί που μεγάλωσα με τον αδερφό μου. Στην όμορφη Σχοινούσα.

Όσο ωραίο είναι να μπορείς να επιστρέφεις στο σπίτι σου, στην πατρίδα σου, τόσο τρομακτικό είναι να τη βλέπεις να χάνεται και μαζί της οι κόποι σου, οι αναμνήσεις σου να γίνονται στάχτη. Ας προστατέψουμε τα σπίτια και την πατρίδα όλων. Ας προστατέψουμε τη γη μας.

Το οφείλουμε στα παιδιά μας. Και στα παιδιά των παιδιών μας. Υπάρχει ελπίδα. Μέσα στην τόση θλίψη, συγκινήθηκα όταν είδα όλο τον κόσμο να συσπειρώνεται για να συνεισφέρει. Αγάπη. Ανθρωπιά. Αλληλεγγύη. Όταν είμαστε ενωμένοι καταφέρνουμε θαύματα, γιατί να είμαστε «απέναντι»; Σας στέλνω όλη μου την αγάπη».