Αυτή είναι η μοναδική σειρά που παίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης και δεν θα κοπεί η επανάληψη της

Και την γνωρίζουμε όλοι...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτή είναι η μοναδική σειρά που παίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης και δεν θα κοπεί η επανάληψη της

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση να μην προβληθούν ξανά σε επανάληψη οι σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ωστόσο, μια σειρά στην οποία έχει συμμετοχή είναι η εξαίρεση και υπάρχει και η εξήγηση.

Ο ηθοποιός έχει παίζει και στην σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά» έχοντας τον ρόλο ενός ομοφυλόφιλου, του Αυγουστή που φέρνει τα πάνω – κάτω στο στρατόπεδο του Κάκκαλου. Το εν λόγω επεισόδιο λοιπόν με τίτλο «Καλώστηνα την Πέρδικα» μπορεί να προβληθεί κανονικά στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί, λόγω του ότι είχε απλώς μια guest εμφάνιση και η επιτυχία δεν χρεώνεται στον ίδιο, δεν θα κοπεί.

Αυτή είναι η μοναδική σειρά που παίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης και δεν θα κοπεί η επανάληψη της

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη διέψευσε είδηση που κυκλοφορεί και προκαλεί σάλο

Με τον Θέμη Σοφό να ανακοινώνει πως παραιτείται από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέλαβε την υπεράσπιση του ηθοποιού. Ο δικηγόρος μάλιστα, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Πρωινό. Μεταξύ άλλων λοιπόν, στις δηλώσεις του διέψευσε και μια είδηση που κυκλοφορεί.

Συγκεκριμένα, εξώφυλλο περιοδικού πριν λίγες ημέρες ανέφερε πως ο κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες κάνει αγωγή στην Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης που λέγεται ότι σκοπεύει να κάνει μηνύσεις και αγωγές σε ηθοποιούς, στην κ. Παπαχαραλάμπους, στην κ. Δροσάκη και στην κ. Αναστασοπούλου λέω αυτή τη στιγμή δημόσια πως δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο. Το λέω ρητά και κατηγορηματικά ώστε να πάψουν να τροφοδοτούν τη δημοσιότητα με ψευδείς ειδήσεις», αποκάλυψε ο δικηγόρος του.

Όπως συνέχισε μάλιστα ο κ. Δημητρακόπουλος έχει επισκεφθεί τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή και η η ψυχολογική κατάστασή του δεν είναι καλή.