Ο Σταύρος Νικολαϊδης καταγγέλλει γνωστό σκηνοθέτη - «Μας έβριζε αισχρά και μας απειλούσε»

Η σοκαριστική εξομολόγηση του ηθοποιού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Σταύρος Νικολαϊδης καταγγέλλει γνωστό σκηνοθέτη - «Μας έβριζε αισχρά και μας απειλούσε»

Μια σοκαριστική καταγγελία έκανε ο Σταύρος Νικολαϊδης μιλώντας στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Μαριάνθη Κουνιά. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο metoo, ενώ κατήγγειλε δημόσια και γνωστό σκηνοθέτη για άσχημη συμπεριφορά.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, ήταν τόσο άσχημη η συμπεριφορά του την ώρα ακόμη και της παράστασης, που επέστρεφε στο σπίτι κι έκλαιγε στην αγκαλιά της γυναίκας του.

Η καταγγελία του Σταύρου Νικολαϊδη

«Είχε τύχει πριν από μερικά χρόνια να γυρίσω από πρόβα και να είναι τόσο άσχημη η συμπεριφορά του σκηνοθέτη, που έκλαιγα στην αγκαλιά της γυναίκας μου. Ερχόταν πριν από την παράσταση και καθόταν πίσω στα παρασκήνια. Μας έβριζε αισχρά και μας απειλούσε ακόμα και την ώρα της παράστασης και εμείς βγαίναμε στη σκηνή τρέμοντας», είπε αρχικά ο Σταύρος Νικολαϊδης, λίγες ημέρες μετά το ατύχημα που είχε.

Και συνέχισε: «Τότε δεν είχα αντιδράσει, γιατί είχα ανάγκη τη δουλειά, αλλά στο εξής δεν θα αφήσω να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Όποιος μου μιλήσει άσχημα θα τον βουτήξω από τον γιακά. Ξέρω πολλά ακόμα περιστατικά βίας που δεν έχουν βγει ακόμη στο φως».

Ποιος είναι ο Σταύρος Νικολαΐδης

Σταύρος Νικολαϊδης για καταγγελίες

Ο Σταύρος Νικολαΐδης γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου το 1970.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 συμμετείχε σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων "Φόβος και Πάθος", "Οι Αγνοημένοι" "Δίωξη Εγκλήματος" κ.ά. έχοντας μικρούς ρόλους. Τη σεζόν 1997-1998 συμμετείχε στο βασικό καστ της δραματικής σειράς "Έκπτωτος Άγγελος" που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1.

Τις σεζόν 1998-2000 είχε ταυτόχρονη συμμετοχή στις σειρές "Απαγορευμένη Αγάπη" και "Εγκλήματα". Μέσω της συμμετοχής του σε αυτές έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ενώ μετά από αυτές ακολούθησαν κι άλλες δουλειές τα επόμενα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2000-2001 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά "Άνω Κάτω" ενώ τη σεζόν 2003-2004 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά "Με Θέα στο πέλαγος". Ακολουθεί "Η απλή μέθοδος των τριών" τη σεζόν 2004-2005 όπου έπαιξε μαζί με τους Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Παπουτσάκη κ.α. Τη σεζόν 2008-2009 παίζει στις σειρές Λόλα και "Ιατρικό Απόρρητο".

Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει σύντομες εμφανίσεις στις σειρές "Το αμάρτημα της μητρός μου", "Μοντέρνα Οικογένεια", "Δικαίωση" κ.α.