J2US: Ανατρίχιασε ο Κοκλώνης με την εμφάνιση Παντελίδη - Βουλγαράκη: «Η φωνή σου μοιάζει με του αδελφού σου»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
J2US: Ανατρίχιασε ο Κοκλώνης με την εμφάνιση Παντελίδη - Βουλγαράκη: «Η φωνή σου μοιάζει με του αδελφού σου»

Το «Just the 2 of us» επέστρεψε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από την συχνότητα του ALPHA. Ο Νίκος Κοκλώνης έπειτα από την εντυπωσιακή του έναρξη έδωσε την σκυτάλη στους διαγωνιζόμενους προκειμένου να αρχίσει το show.

Πολλά είναι τα ζευγάρια που κέντρισαν το ενδιαφέρον αλλά και οι τρομερές εμφανίσεις όπως ήταν κι εκείνη της Κατερίνας Στικούδη η οποία διανύει τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της, κάτι που δεν είχε αποκαλύψει τόσο καιρό.

Μέσα σε όλα άλλη μια εμφάνιση η οποία συγκλόνισε ήταν και εκείνη της Ελένης Βουλγαράκη και του Κωνσταντίνου Παντελίδη καθώς μόλις τελείωσαν το τραγούδι ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η φωνή σου μοιάζει ανατριχιαστικά με του αδελφού σου, αλλά έχεις ταλέντο αγόρι μου. Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ και που έχεις δίπλα σου την Ελένη Βουλγαράκη».

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση Βουλγαράκη - Παντελίδη

J2US: Έκπληκτοι έμειναν οι κριτές με την εμφάνιση Τούνη - Νικηφόρος - Η τρομερή αποθέωσή τους

Πρεμιέρα έκανε πριν από λίγο το «Just the 2 of us» το οποίο περίμεναν πως και πως οι τηλεθεατές. Ο Νίκος Κοκλώνης ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης καλησπέρισε όχι μόνο τους κριτές αλλά και τους διαγωνιζόμενους του show.

Ανάμεσά τους είναι και η Ιωάννα Τούνη μαζί με τον Νικηφόρο αν και η ίδια είναι αντίπαλος με τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου φαίνεται να μην "φοβάται" τίποτα καθώς το συγκεκριμένο ζευγάρι όπως είδαμε μέχρι στιγμής είναι το φαβορί.

Έτσι, όταν ήρθε η σειρά της κριτικής επιτροπής να σχολιάσει την επίδοσή τους δεν δίστασαν να αποκαλύψουν πως έμειναν έκπληκτοι μιας και δεν περίμεναν τέτοιες επίδοσης από την Ιωάννα Τούνη. Από την άλλη το ταίρι της, ο Νικηφόρος είπε ξεκάθαρα πως είναι έτοιμη για το τραγούδι.

Δείτε παρακάτω την εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη και του Νικηφόρου