Συγκλονίζει ο Γιάννης Μόρτζος για το κίνημα #metoo - «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε...»

«Η δικαιοσύνη είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Γιάννης Μόρτζος για το κίνημα #metoo - «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε...»

Ο Γιάννης Μόρτζος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time» όπου μέσα σε όλα μίλησε για την πρώτη συνάντηση που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη κατά την διάρκεια της σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Από την άλλη δεν έκρυψε το γεγονός πως σοκαρίστηκε όταν έγιναν οι καταγγελίες, καθώς τα στόματα "άνοιξαν" για τα καλά στον χώρο του θεάτρου με αποτέλεσμα να πέσουν σαν "βροχή" οι καταγγελίες από διάφορα πρόσωπα.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Γιάννη Μόρτζο

Στο σίριαλ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» πρωταγωνιστούσε αρχικά ο Πέτρος Φιλιππίδης. Πώς ένιωσες όταν συνελήφθη, μετά τις καταγγελίες που έκαναν συναδέλφισσές σου;

Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα και ανταμώσαμε με τον Πέτρο στις πρώτες σκηνές αγκαλιαζόμασταν και φιλιόμασταν, γιατί λέγαμε «είμαστε ομογάλακτοι» (λόγω του Κουν). Από τη στιγμή που άκουσα την πρώτη “φωτοβολίδα” που έσκασε γι’ αυτόν, έπεσα από τα σύννεφα. Ήταν ισχυρό σοκ για μένα. Έλεγα και ξανάλεγα μέσα μου: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός που είχε τα πάντα, έκανε τέτοια πράγματα». Όμως η δικαιοσύνη είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει.

Πώς βλέπεις την τηλεόραση;

Η τηλεόραση πέρασε έναν λήθαργο. Τώρα «ξύπνησε» και κάνει προσπάθειες να μπει στην πραγματική ψυχαγωγία. Τόσο τα ιδιωτικά κανάλια όσο και η ΕΡΤ ξαναμπήκαν δυναμικά στον ανταγωνισμό με ωραίες, ποιοτικές σειρές.

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη διέψευσε είδηση που κυκλοφορεί και προκαλεί σάλο

Με τον Θέμη Σοφό να ανακοινώνει πως παραιτείται από την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέλαβε την υπεράσπιση του ηθοποιού. Ο δικηγόρος μάλιστα, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή Πρωινό. Μεταξύ άλλων λοιπόν, στις δηλώσεις του διέψευσε και μια είδηση που κυκλοφορεί.

Συγκεκριμένα, εξώφυλλο περιοδικού πριν λίγες ημέρες ανέφερε πως ο κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες κάνει αγωγή στην Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης που λέγεται ότι σκοπεύει να κάνει μηνύσεις και αγωγές σε ηθοποιούς, στην κ. Παπαχαραλάμπους, στην κ. Δροσάκη και στην κ. Αναστασοπούλου λέω αυτή τη στιγμή δημόσια πως δεν προτίθεται να κάνει κάτι τέτοιο. Το λέω ρητά και κατηγορηματικά ώστε να πάψουν να τροφοδοτούν τη δημοσιότητα με ψευδείς ειδήσεις», αποκάλυψε ο δικηγόρος του.

Όπως συνέχισε μάλιστα ο κ. Δημητρακόπουλος έχει επισκεφθεί τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή και η η ψυχολογική κατάστασή του δεν είναι καλή.