Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εντελώς αγνώριστος σήμερα ο Μανώλης από το Κωνσταντίνου και Ελένης - Έχει εγκαταλείψει την Αθήνα

Δείτε πως είναι σήμερα

Εντελώς αγνώριστος σήμερα ο Μανώλης από το Κωνσταντίνου και Ελένης - Έχει εγκαταλείψει την Αθήνα
News 26.09.2021 17:59
Από Ίρις Βίλα

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του ΑΝΤ1, είναι το «Κωνσταντίνου και Ελένης» καθώς παρά το γεγονός ότι είναι παλιά, σημειώνει απίστευτα νούμερα κι ας είναι σε επανάληψη κάθε μεσημέρι.

Μάλιστα, ένας από τους χαρακτήρες που κέντρισε το ενδιαφέρον είναι του Μανώλη ο οποίος ήταν ένας θαμώνας με το σκύλο του στο μπαρ, όπου εργάζεται η Ελένη Βλαχάκη. Ο Μανώλης Γαλετάκης, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, σήμερα έχει εγκατασταθεί στην Κρήτη, όπου ασχολείται με θερμοκήπια.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» όπου μέσα σε όλα ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Η ζωή σε κάνει λίγο κι απομακρύνεσαι αλλά υπάρχουν άτομα που αγαπώ πάρα πολύ. Κρατάμε επαφές με την Ελένη Ράντου, είναι από τα πρώτα σίριαλ που έχω κάνει.

Αλλά και με τον Χάρη Ρώμα, όποτε κατεβαίνει βρισκόμαστε και με την Ελένη Ζιώγα...Σε αυτήν την φάση της ζωής συνειδητοποιείς ότι τα χρήματα δεν είναι ζητούμενο, παρόλο που μου είχαν πει να ανέβω Αθήνα. Στην Κρήτη με ρωτούν για όσα κάναμε, πριν από 20 χρόνια στην σειρά.

Γύρω στο 2014 σκέφτηκα τι άλλο θα μπορούσα να κάνω σε σίριαλ και τέτοια γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ. Όταν δουλεύεις και χάνεις λεφτά και δεν πληρώνεσαι για αυτό που κάνεις, είπα την αγαπώ αυτήν την δουλειά αλλά κάπως πρέπει και να ζήσουμε.

Από την Εργαζόμενη Γυναίκα είχα χάσει χρήματα κι η Ελένη δεν είχε βγάλει καθόλου από αυτήν την δουλειά. Με ένα φίλο μου σκεφτόμασταν τι θα μπορούσαμε να κάνουμε στην Κρήτη.

Εδώ βοηθούσα στα θερμοκήπια του κολλητού μου στην πρώτη καραντίνα κι είπα ότι θα μπορούσα να κάνω αυτήν την δουλειά. Νοικιάσαμε θερμοκήπια μαζί… Δεν μου λείπουν οι ρυθμοί της Αθήνας, δεν θα ήθελα να αλλάξω τίποτα». Δείτε επίσης πως είναι σήμερα ο χαρτοπαίκτης Μάνος από την σειρά.

Δείτε παρακάτω πως είναι σήμερα ο Μανώλης από το Κωνσταντίνου και Ελένης

Η άγνωστη τραγωδία που έζησε το πιο βασικό πρόσωπο στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» παίζεται ακόμη και σήμερα, 23 χρόνια μετά την πρώτη προβολή του, με τη σειρά του ΑΝΤ1 να γράφει ιστορία, αν και... καταραμένη λόγω θανάτων, έχοντας τη «σφραγίδα» του σκηνοθέτη πολλών επιτυχιών, Κώστα Λυχναρά.

Ο ίδιος για πολλά ακόμη χρόνια συνέχισε να σκηνοθετεί, με τον γιο του, Άρη, να ακολουθεί τα χνάρια του. Η οικογένειά τους, όμως, έζησε μια τραγωδία αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε αναλυτικά τι συνέβη στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θυμάστε τον τρελογιατρό της Βλαχάκη στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης; Έτσι είναι σήμερα

Κωνσταντίνου και Ελένης: 7+1 ηθοποιοί που έφυγαν από τη ζωή

Share