Σοκάρει ο Βασίλης Μπισμπίκης από την σειρά κομάντα και δράκοι - «Δεν πιστεύω σε θεούς»

«Το αρνούμαι τελείως το...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σοκάρει ο Βασίλης Μπισμπίκης από την σειρά κομάντα και δράκοι - «Δεν πιστεύω σε θεούς»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καραβάτου για την εκπομπή «Τι λες τώρα» που έκανε πρεμιέρα εχθές 25/9. Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος συμμετέχει στην σειρά «Κομάντα και Δράκοι» του MEGA μίλησε για το τι πρόκειται.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει μία τέτοια σειρά στην ελληνική τηλεόραση. Είναι μεταφυσικό θρίλερ, που δεν έχει ξανακουμπήσει κανένας σκηνοθέτης. Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης έχει εξαιρετική φαντασία. Κερδίζει τον σεβασμό με άλλο τρόπο, χωρίς εντάσεις και φωνές».

Ο Βασίλης Μπισμπίκης συνέχισε: «Το αρνούμαι τελείως το μεταφυσικό. Και σαν ρόλος και σαν Βασίλης. Δεν ασχολούμαι με τα μεταφυσικά και έχει πολύ πλάκα, γιατί ο ήρωας που υποδύομαι τα κοροϊδεύει αυτά. Δεν έχω πίστη στο μεταφυσικό. Νομίζω ότι γεννιόμαστε, πεθαίνουμε και σβήνουμε.

Θα ήθελα πολύ να πιστεύω κάπου, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πιστέψω. Δεν με πείθει. Δεν πιστεύω στους θεούς, ακόμα και αρχαία τραγωδία να έκανα, θα την έκανα χωρίς θεούς. Ξέρω πολύ καλά τι θέλω να κάνω με την τέχνη μου. Η ζωή… είναι άλλη ιστορία».

«Θέλω το παιδί μου να κάνει αυτό που θέλει, να νιώθει ότι έχει αποδοχή από την μητέρα και τον πατέρα του. Να νιώθει αγάπη. Η δημοσιότητά μου δεν του έχει δημιουργήσει θέμα. Τους δράκους τους λέω δαίμονες. Ποτέ δεν ήμουν εντάξει με τον εαυτό μου. Έχω ένα «ανυπόφορο» μέσα μου από μικρό παιδί».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Βασίλης Μπισμπίκη

Χαμός με την σειρά Κομάντα και Δράκοι - Θύελλα αντιδράσεων με την πρεμιέρα

Πρεμιέρα στον MEGA έκανε η νέα σειρά Κομάντα και Δράκοι. Η νεανική, μεταφυσική ιστορία, φέρει την πρωτότυπη γραφή και ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Με φόντο το επιβλητικό τοπίο του Ακρωτηρίου Χανίων, ιστορίες του υπαρκτού κόσμου πλέκονται δημιουργικά με γεγονότα που διαδραματίζονται σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Η σειρά μάλιστα, βρισκόταν στα trends του twitter σε όλη την διάρκεια προβολής της, με τα σχόλια που έκαναν οι χρήστες να είναι αποθεωτικά. Τόσο για την σκηνοθεσία που θύμιζε ξένη ταινία του netflix, όσο και για τους ηθοποιούς. Ειδικά για τα παιδιά, τα οποία ήταν εξαιρετικοί ηθοποιοί παρά την ηλικία τους.

Όλοι μιλούσαν για την επιστροφή της χρυσής τηλεόρασης, με το MEGA να είναι το πρώτο κανάλι που το τολμά! Εντύπωση μεταξύ άλλων έκανε το γεγονός πως δεν είδαμε κακογυρισμένες σκηνές σε πλατό καναλιών, αλλά σε ολόκληρο το χωριό.

Μάλιστα, ένας από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές είναι ο Λευτέρης Κοκογιανάκης ο οποίος είναι νεαρός ΑΜΕΑ και παρόλο που δεν έχει σπουδάζει υποκριτική κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του με το πόσο καλά υποδυόταν τον χαρακτήρα του Ντόντου.

Επίσης, για πρώτη φορά σε σειρά μιλάνε για τον κορωνοϊό και υπάρχουν τόσο εμβολιασμένοι, όσο και άνθρωποι που δεν πιστεύουν στον ιό.

Τα tweets για την πρεμιέρα της σειράς Κομάντα και Δράκοι

Χαμός με την σειρά Κομάντα και Δράκοι

Κομάντα και Δράκοι τηλεθέαση

Κομάντα και Δράκοι νούμερα τηλεθέασης

Κομάντα και Δράκοι twitter

Κομάντα και Δράκοι πρεμιέρα τηλεθέαση

Κομάντα και Δράκοι πρώτο επεισόδιο

Κομάντα και Δράκοι tweets