Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Είναι γνωστό στον κόσμο ότι είχα στενή σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Η αποκάλυψη από πολύ γνωστό ηθοποιό

«Είναι γνωστό στον κόσμο ότι είχα στενή σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη»
News 27.09.2021 08:41
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στην εκπομπή Dot βρέθηκε καλεσμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης στις 26/9. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και στον εξευτελισμό από σκηνοθέτες που είχε βιώσει.

Να σημειώσουμε πως ο κ. Φιλιππίδης, κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες και πρόσφατα ο δικηγόρος του παραιτήθηκε από την υπόθεση και οι λόγοι έγιναν γνωστοί.

Η εξομολόγηση του Αλμπάνη για τον Φιλιππίδη

«Είναι μια πολύ δύσκολη συνθήκη για όλους μας και ξέρετε καλά ότι αυτή τη στιγμή μιλάμε για ανθρώπους με τους οποίους γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Το λέω αυτό γιατί είναι γνωστό στον κόσμο ότι εγώ είχα μια στενή σχέση με τον Πέτρο. Παρ’ όλα αυτά άκουσα πράγματα για τα οποία δεν πήγαινε ποτέ το μυαλό μου. Γίνεται πολύς ντόρος τον τελευταίο καιρό για ανθρώπους που υπερασπίζονται τον Πέτρο ή βγαίνουν και παίρνουν θέση υπέρ του. Αν εγώ έχω φερθεί με πολύ άσχημο τρόπο στη Νάντια αλλά εξαιρετικά στον Μίνω, αυτό δεν με αποκαθιστά στα μάτια της Νάντιας ούτε με εξιλεώνει».

«Όταν, δε, μιλάμε για πράγματα που είναι πολύ σοβαρά, το να βγαίνω και να υπερασπίζομαι τον Πέτρο προκαλεί πολύ μεγάλο πόνο και δυστυχία σε όλα αυτά τα κορίτσια τα οποία βρήκαν το θάρρος και βγήκαν και μίλησαν» πρόσθεσε ο ηθοποιός. «Μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι είναι υπόδικοι. Υπάρχει το δικαστήριο και τα αρμόδια όργανα που πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Εγώ δεν θα βοηθήσω αυτή τη δουλειά με το να πλέξω το εγκώμιο του Πέτρου».

«Στο θέατρο έχω υποστεί εξευτελισμό από σκηνοθέτες και μάλιστα τις εποχές που πιστεύαμε ότι όσο πιο δύσκολη είναι η συνθήκη της συνεργασίας, τόσο μεγαλύτερο είναι το credit που παίρνεις. Φυσικά και τότε θεωρούσα ότι αυτό είναι κανονικό. Επιδίωκα να συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να επιβιώσω»

Αυτή είναι η μοναδική σειρά που παίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης και δεν θα κοπεί η επανάληψη της

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση να μην προβληθούν ξανά σε επανάληψη οι σειρές που έχει πρωταγωνιστήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ωστόσο, μια σειρά στην οποία έχει συμμετοχή είναι η εξαίρεση και υπάρχει και η εξήγηση.

Ο ηθοποιός έχει παίζει και στην σειρά «Της Ελλάδος τα Παιδιά» έχοντας τον ρόλο ενός ομοφυλόφιλου, του Αυγουστή που φέρνει τα πάνω – κάτω στο στρατόπεδο του Κάκκαλου. Το εν λόγω επεισόδιο λοιπόν με τίτλο «Καλώστηνα την Πέρδικα» μπορεί να προβληθεί κανονικά στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί, λόγω του ότι είχε απλώς μια guest εμφάνιση και η επιτυχία δεν χρεώνεται στον ίδιο, δεν θα κοπεί.

Αυτή είναι η μοναδική σειρά που παίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης και δεν θα κοπεί η επανάληψη της

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει η Λένα Δροσάκη για την καταγγελία στον Φιλιππίδη - «Στην αρχή αρρώστησα, ανέβασα πυρετό»

Ξέσπασε ο Τάσος Χαλκιάς για τον Φιλιππίδη - «Δεν ήξερα τίποτα! Δεν αποποιούμαι καμία ευθύνη»

Share