Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Σε νευρολογική κλινική ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη - Τι συνέβη

Περιπέτεια θρίλερ

Σε νευρολογική κλινική ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη - Τι συνέβη
News 27.09.2021 09:04
Από Youweekly Team

Ο Άγγελος Θεοδωράκης Παπαγγελίδης είναι το μεγαλύτερο από τα εγγόνια του κορυφαίου Μίκη Θεοδωράκη και ήταν αυτός που έριξε γέφυρες μέσα στην οικογένεια προκειμένου να πέσουν οι τόνοι κατά την διάρκεια της κηδείας του πολυαγαπημένου του παππού.

Άλλωστε, ο Άγγελος ήταν και το εγγόνι που επισκεπτόταν πιο συχνά από όλους τον παππού του και πόσταρε φωτογραφίες μαζί του και με υπερηφάνεια τις σχολίαζε.

Η ανάρτηση του εγγονού του Μίκη Θεοδωράκη

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ένιωσε την ανάγκη να επισκεφθεί, όπως έγραψε, την Νευρολογική κλινική του Αιγινήτειο γράφοντας "Περιμένοντας για τη νευρολογική κλινική που έχει εφημερία στο Αιγινήτειο . Μια κυρία περίμενε τα αποτελέσματα της έως τις 16:45 και μου είπε πως είχε έρθει απ' τις 11 το πρωί . Εντάξει και εγώ είμαι σχεδόν δυόμισι ώρες, όχι και πολύ."

Περιμένοντας για τη νευρολογική κλινική που έχει εφημερία στο Αιγινήτειο . Μια κυρία περίμενε τα αποτελέσματα της έως...

Posted by Angelos Theodorakis Papangelidis on Sunday, September 19, 2021

Κάτω από την ανάρτηση αυτή εκατοντάδες σχόλια προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο στον νεαρό που κανείς δεν γνώριζε τι είχε συμβεί με την υγεία του. Ύστερα από τέσσερις ώρες αναμονής κι ενώ τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση έπεφταν βροχή, όπως αναγράφει η εφημερίδα espresso, ο ίδιος έγραψε προσπαθώντας να ηρεμίσει τους φίλους του "Τελικά μια χαρά όλα, ήταν στρες και πίεση απ'όλα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα", δίνοντας τέλος στο θρίλερ με την υγεία του!

Οι πρώτες δηλώσεις του εγγονού του μετά την κηδεία

Δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ έκανε ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη, Άγγελος Παπαγγελίδης Θεοδωράκης για πρώτη φορά μετά την κηδεία του αείμνηστου παππού του, με αφορμή τον Ημιμαραθώνιο που διοργανώθηκε στην Αθήνα.

Την πρώτη εκκίνηση του αγώνα των 5 χλμ στο πλαίσιο του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας έδωσε ο εγγονός του Μίκη Θεοδωράκη μαζί με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακαρόφα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ αποφάσισε ομόφωνα ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας εφεξής να είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη, απόφαση που αποδέχτηκε και ο Δήμος Αθηναίων.

«Από την αρχαία Ελλάδα ο αθλητισμός είχε άμεση σχέση με τον πολιτισμό. Η οικογένεια Θεοδωράκη ευχαριστούμε πολύ τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων για την μεγάλη τιμή που έκανε να αφιερώσει τον Ημιμαραθώνιο στη μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη. Ελπίζουμε ότι στις επόμενες διοργανώσεις θα δοθεί ευκαιρία να αναδειχθεί και το πολιτιστικό πρόγραμμα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λήδα Πρωτοψάλτη: «Λυπάμαι πάρα πολύ, για τον Δημήτρη Λιγνάδη»

Εξελίξεις με την διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη

Share