Ανέβηκε πριν λίγες ώρες - Σάλος στο διαδίκτυο με την αισθησιακή φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή

Τα πάνω κάτω για την τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανέβηκε πριν λίγες ώρες - Σάλος στο διαδίκτυο με την αισθησιακή φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή

Είναι μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες σε πωλήσεις δίσκων τα τελευταία χρόνια και φέτος το όνομά της ακούγεται παντού λόγω του διαζυγίου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη που έσκασε σα βόμβα στην ελληνική showbiz. Παρά το γεγονός πως το καλοκαίρι ήταν αρκετά δύσκολο για εκείνη, η Δέσποινα Βανδή ξέρει να πατάει στα πόδια της και το Σάββατο εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στην κριτική επιτροπή του J2us!

Λίγες ώρες αργότερα έφερε τα πάνω κάτω δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από την συγκεκριμένη βραδιά, φορώντας το κόκκινο μίνι φόρεμά της! Η πόζα, δε, ήταν τόσο αισθησιακή που δεν έμεινε απαρατήρητη...

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

Δέσποινα Βανδή φωτογραφίες instagram

Χώρισε για να είναι μαζί της - Ερωτικό τριήμερο για την Δέσποινα Βανδή στην Κρήτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Ciao, η Δέσποινα Βανδή φέρεται να βγαίνει εδώ και λίγο καιρό με έναν γνωστό ηθοποιό (δείτε εδώ το όνομά του), παρότι προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τόσο για να δει πως θα πάει αλλά και για να προστατεύσει τα παιδιά της.

Και μάλιστα η σχέση αυτή φαίνεται να προχωράει πολύ γρήγορα. Τόσο γρήγορα που ο ηθοποιός αποφάσισε να χωρίσει, προκειμένου να μπορεί να είναι μαζί με τη γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά, την Δέσποινα Βανδή.

Πρόσφατα, σύμφωνα με το ίδιο το δημοσίευμα το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε μαζί στην Κρήτη κι εκεί έμειναν σε αντικριστά ξενοδοχεία, προκειμένου να μην εγείρουν τις υποψίες. Όσοι, όμως, ξέρουν πρόσωπα και πράγματα τους είδαν να συναντιούνται σε διακριτικά και απόμερα μέρη, προσπαθώντας να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς.

Η σχέση φαίνεται ότι προχωράει ταχύτατα, αν και οι δυο τους επιθυμούν να το ζήσουν διακριτικά.