Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εξαφανίστηκε από την τηλεόραση μετά τον χωρισμό - Τι κάνει σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης

Η νέα του ενασχόληση

Εξαφανίστηκε από την τηλεόραση μετά τον χωρισμό - Τι κάνει σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης
News 27.09.2021 10:00
Από Youweekly Team

Ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης, εμπνευστής και δημιουργός του Modus Vivendi bKK, μεταμόρφωσε κυριολεκτικά το ισόγειο γκαράζ της οδού Τροίας 1, στα Βριλήσσια, μετατρέποντας το σ' έναν πανέμορφο πολυχώρο, έτοιμο να φιλοξενήσει κάθε λογής καλλιτεχνικά κι επιμορφωτικά εγχειρήματα!

Το Modus Vivendi αποτελεί ένα σύγχρονο πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού, ανοιχτό σε όλο το κοινό!

Στο χώρο αυτό μπορεί κανείς να συναντήσει επιμορφωτικά και ψυχαγωγικά Σεμινάρια, εκθέσεις, performances, συναυλίες διαφόρων ειδών, θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους αλλά και να προτείνει ο ίδιος δραστηριότητες, εκθέσεις και μαθήματα που θα ήθελε να διεξάγει. Βασικές αρχές ο
σεβασμός, η έλλειψη διακρίσεων, η συνεργασία, το ανοιχτό πνεύμα και μια μεγάλη αγάπη για την Τέχνη.

Ο Κρατερός Κατσούλης, λοιπόν, αυτή την περίοδο που έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της τηλεόρασης, παρά το γεγονός πως ήταν να τον δούμε παρουσιαστή σε κάτι αλλά τελικά... δεν, απασχολείται χτίζοντας αυτό το εγχείρημά του.

Οι αναρτήσεις του Κρατερού Κατσούλη

Αυτές τις σχέσεις διατηρούν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης μετά το χωρισμό τους

Αυτές τις σχέσεις διατηρούν Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης μετά το χωρισμό τους

Η παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα real news και αποκάλυψε τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον πρώην - πλέον - σύζυγό της.

Πόσο δύσκολο είναι να ανταπεξέλθεις ως μητέρα κάνοντας αυτό το επάγγελμα;

Είμαι όπως όλες οι γυναίκες που έχουν την ανάγκη να δουλεύουν! Δεν μπορώ να μη δουλέψω. Επειδή, λοιπόν, υπάρχει αυτή η γνώση μέσα μου, κάνω τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή μου. Έχω αφιερώσει τη ζωή μου στα παιδάκια μου, με την έννοια ότι με το που φεύγω από τη δουλειά είμαι μαζί τους.

Έχω επιλέξει να είμαι μαζί τους, να κάνω τα πάντα μαζί τους. Αυτός είναι ένας τρόπος με τον οποίο έχει δομηθεί η σχέση μας, κάτι που το έχουν καταλάβει και το περιμένουν από εμένα. Η Αέλια είναι πλέον 10 χρονών, την έχω πάρει και μαζί μου στην εκπομπή και γνωρίζει τη διαδικασία, οπότε έχει υπομονή και ξέρει για ποιο λόγο η μαμά μπορεί να αργήσει, όπως ξέρουν ότι η μαμά θα είναι πάντα δίπλα τους.

Όπως είναι σημαντικό ότι τους μιλήσατε για όλα όσα αποφασίσατε για τον γάμο σας με τον Κρατερό…

Φυσικά! Τα παιδιά μας είναι και θα είναι πάντα η απόλυτη προτεραιότητά μας! Ήμασταν μεγάλοι όταν τα αποκτήσαμε, δεν ήμασταν άνθρωποι που συνέβη αυτό χωρίς απόλυτη επίγνωση.

Κρατάτε καλές σχέσεις…

Εννοείται!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ερωτευμένη και σε σχέση ξανά η Κατερίνα Καραβάτου - Ο άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της

Χώρισαν πριν τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου αλλά σήμερα έγινε γνωστό

Share