Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ξέσπασε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Άλλο σάτιρα άλλο σπιλώνω προσωπικότητες για τα νούμερα»

Το αυστηρό σχόλιο για την κριτική που δέχεται

Ξέσπασε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Άλλο σάτιρα άλλο σπιλώνω προσωπικότητες για τα νούμερα»
News 27.09.2021 10:28
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στη σκηνή του J2US στο πλευρό του Χάρη Βαρθακούρη, στις οποίες ξεκαθάρισε μέχρι πού μπορεί να αντέξει την κριτική που της γίνεται.

Συγκεκριμένα, η νικήτρια του Big Brother 1 εξήγησε πως μπορεί να δεχθεί την κριτική αρκεί αυτή να μην ξεπερνά τα όρια και φτάνει στην προσβολή. Το ζήτημα αυτό φαίνεται πως την έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τελευταία μιας και πριν από λίγο καιρό επίσης αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έγιναν για εκείνη όσο καιρό βρισκόταν στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Οι δηλώσεις της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη

«Την κριτική στο J2US φυσικά και θα την δεχθώ αλλά είπαμε να μην είναι προσωπική επίθεση σε ένα επάγγελμα, βρε άνθρωπε του Θεού! Άλλο η σάτιρα και άλλο η προσωπική επίθεση. Υπάρχει τεράστια διαφορά. Δεν σπιλώνουμε προσωπικότητες για να κάνουμε νούμερα. Έχω δεχθεί διάφορες προτάσεις για να κάνω τηλεόραση αλλά δεν μου άρεσαν. Δεν ήταν του χαρακτήρα μου», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Ακούω για Σχολή Ψυχαράκη! Κάποιοι φέτος θέλουν να την ακολουθήσουν»

Πριν λίγο καιρό, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και στον Βασίλη Τσατσάνη. Μέσα όλα, αναφέρθηκε στο φετινό Big Brother.

«Συνήθως ακούω για… Σχολή Ψυχαράκη! Ενδεχομένως κάποιοι παίκτες στο νέο κύκλο να θέλουν να την ακολουθήσουνε. Ίσως οι νέοι παίκτες να έχουν ταυτιστεί μαζί μου λόγω του ότι μπορεί να πρεσβεύουν τις ίδιες αρχές με μένα. Επομένως μπορεί να έχουν τις ανάλογες αντιδράσεις που είχα και γω κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό δεν σημαίνει ότι με αντιγράφουν. Ίσως να με έχουν και ως πρότυπο.

Όταν βγήκα από το Big Brother, μετά λύπης το λέω αυτό, έζησα ξανά όλο αυτό που περνούσα μέσα στο σπίτι. Την αντιπάθεια των παιδιών προς το πρόσωπο μου. Δεν με προσέγγισε κάποιος πέρα από τον Χρήστο, τον Παναγιώτη, τη Ράνια και τον Νικόλα. Κανένα άλλο παιδί δεν με προσέγγισε και ούτε άκουσα ένα συγχαρητήρια ή ένα συγνώμη. Έχει τελειώσει το Big Brother και αναρωτιέμαι… Μερικά άτομα θέλουν να βρεθούν στην επικαιρότητα και επειδή δεν έχουν τη δύναμη να το καταφέρουν, χρησιμοποιούν τη δύναμη του ονόματος μου. Αυτό το παιχνιδάκι πια πρέπει να σταματήσει. Έλεος. Αρκετά».

Είναι φορές που με κοιτάζω και λέω, «σαν να έχω το βλέμμα της Βουγιουκλάκη» αλλά ειλικρινά δεν την έχω μιμηθεί σε κάτι. Μου βγαίνει αυθόρμητα» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother 2: Ο Πυργίδης αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση του με την Άννα Μαρία

Σοφία Δανέζη: «Εγώ θα λέω το όνομα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη μέχρι να μου κάνει μήνυση»

Share