Κρυφή πρεμιέρα Άγριων Μελισσών: Με κόκκινο κραγιόν και πουά φουστάνι η Κίτσου - Στο πλευρό της ο Γκοτσόπουλος

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κρυφή πρεμιέρα Άγριων Μελισσών: Με κόκκινο κραγιόν και πουά φουστάνι η Κίτσου - Στο πλευρό της ο Γκοτσόπουλος

Το απόγευμα της Κυριακής ηθοποιοί των Άγριων Μελισσών, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές - λίγοι και καλοί - βρέθηκαν στον κινηματογράφο Ελληνίς για να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο της σειράς, που θα προβληθεί απόψε 27/9 το βράδυ στην τηλεόραση (δείτε εδώ την περίληψη).

Μεταξύ άλλων αυτοί που μονοπώλησαν τα βλέμματα ήταν η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Η ηθοποιός πιο ανανεωμένη από ποτέ πόζαρε δίπλα στον αγαπημένο της και... πήραν φωτιά τα φλας!

Φωτογραφίες από την Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες Μαρία Κίτσου

Άγριες Μέλισσες Μαρία Κίτσου Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Αρραβωνιάστηκαν κρυφά Κίτσου - Γκοτσόπουλος;

Παρά το γεγονός ότι προσπαθούν να το κρύψουν, οι δυο τους βρέθηκαν το καλοκαίρι μαζί στην Σκόπελο, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, κι απόλαυσαν τις πρώτες τους διακοπές. Μόνο που αυτές οι διακοπές ήταν ξεχωριστές από τις άλλες καθώς το ζευγάρι φαίνεται να επισημοποίησε την σχέση του.

Οι αναφορές ότι ανάμεσα στην Μαρία Κίτσου και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο υπάρχει κάτι περισσότερο από φιλία ή συνεργασία ξεκίνησαν λίγο πριν από το περσινό Πάσχα και ουσιαστικά δεν διαψεύσθηκαν από κανέναν. Μάλιστα απόλαυσαν μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Μύκονο (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Κίτσου - Γκοτσόπουλος Άγριες Μέλισσες αραββώνας

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι έχουμε ένα καυτό ειδύλλιο ανάμεσα σε Λενιώ και Λάμπρο, το οποίο μάλιστα δεν θα αργήσει να φτάσει και στα σκαλιά της εκκλησίας.

Το ζευγάρι απολαμβάνει ήρεμες στιγμές στην Σκόπελο, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας και των γυρισμάτων. Βρίσκονται ήδη τρεις ημέρες στο νησί κι όσοι τους βλέπουν έχουν να λένε για το πόσο φιλικοί είναι με τον κόσμο αλλά και το πόσο ερωτευμένοι, αφού δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι ίδιες πηγές λένε ότι το ερωτευμένο ζευγάρι βρήκε ευκαιρία στο νησί, μακριά από όλους και όλα να επισημοποιήσει την σχέση του και να αλλάξει βέρες.

Πρόκειται για έναν συμβολικό αρραβώνα, μια κίνηση που σίγουρα θα επαναληφθεί και στην Αθήνα, μπροστά σε πολλούς φίλους και συγγενείς, αλλά προς το παρόν θέλησαν να την κάνουν μόνο για τους δυο τους...