Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Καραβάτου: Ενοχλημένη μπροστά στις κάμερες - Η ερώτηση για τον Κρατερό που ξεπέρασε τα όριά της

"Δεν θα μιλήσουμε για τον Κρατερό τώρα!"

Κατερίνα Καραβάτου: Ενοχλημένη μπροστά στις κάμερες - Η ερώτηση για τον Κρατερό που ξεπέρασε τα όριά της
News 27.09.2021 12:01
Από Youweekly Team

Η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού και απάντησε στον Γρηγόρη Μπάκα για τη νέα της εκπομπή στο Mega, (που δεν πηγαίνει και τόσο καλά σε νούμερα) τη Μαρία Ηλιάκη, ενώ αρνήθηκε να μιλήσει για τον Κρατερό Κατσούλη.

«Όταν αρχίζει η προετοιμασία μιας εκπομπής όλοι θέλουμε να βγει γιατί όλο το υπόλοιπο σου προκαλεί άγχος. Τις δύο τελευταίες ημέρες πριν την εκπομπή είχα 39 πυρετό και πέρασα δύσκολα. Τα καλά αποτελέσματα φέρνουν χαμόγελα, αλλά δεν θέλω καθόλου να μιλάω για νούμερα. Δεν κλαίω πάντα, κλαίω όταν υπάρχει λόγος. Στη Μαρία Ηλιάκη μαθαίνω λίγο τον κόσμο γιατί έλειπε, αλλά γελάμε πολύ.

Σε ερώτηση για τον Κρατερό Κατσούλη, η Κατερίνα Καραβάτου είπε: «Άλλη ερώτηση! Δεν θα μιλήσουμε για τον Κρατερό».

Η αντίδραση της Κατερίνας Καραβάτου

Τι κάνει σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης

Ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης, εμπνευστής και δημιουργός του Modus Vivendi bKK, μεταμόρφωσε κυριολεκτικά το ισόγειο γκαράζ της οδού Τροίας 1, στα Βριλήσσια, μετατρέποντας το σ' έναν πανέμορφο πολυχώρο, έτοιμο να φιλοξενήσει κάθε λογής καλλιτεχνικά κι επιμορφωτικά εγχειρήματα!

Το Modus Vivendi αποτελεί ένα σύγχρονο πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού, ανοιχτό σε όλο το κοινό!

Στο χώρο αυτό μπορεί κανείς να συναντήσει επιμορφωτικά και ψυχαγωγικά Σεμινάρια, εκθέσεις, performances, συναυλίες διαφόρων ειδών, θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους αλλά και να προτείνει ο ίδιος δραστηριότητες, εκθέσεις και μαθήματα που θα ήθελε να διεξάγει. Βασικές αρχές ο
σεβασμός, η έλλειψη διακρίσεων, η συνεργασία, το ανοιχτό πνεύμα και μια μεγάλη αγάπη για την Τέχνη.

Ο Κρατερός Κατσούλης, λοιπόν, αυτή την περίοδο που έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της τηλεόρασης, παρά το γεγονός πως ήταν να τον δούμε παρουσιαστή σε κάτι αλλά τελικά... δεν, απασχολείται χτίζοντας αυτό το εγχείρημά του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Λύγισε on air η Κατερίνα Καραβάτου - «Έκανα μεγάλη προσπάθεια να προχωρήσω»

Κατερίνα Καραβάτου για την Ηλιάκη: «Σχεδόν δεν της άφησα περιθώριο να αρνηθεί»

Share