Αλεξάνδρου για Τούνη: «Έχει "φάει" πόλεμο γιατί είναι φαινόμενο στο Instagram»

«Τι έχει κάνει; Επειδή προσπαθεί και δουλεύει;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλεξάνδρου για Τούνη: «Έχει

Το πρωί της Δευτέρας (27/9), η εκπομπή Super Κατερίνα, σχολίασε τα όσα είδαμε στο J2US το Σάββατο (25/9). Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για την εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη και με την ευκαιρία μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τη σύντροφό του.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξεκαθάρισε πως εδώ και καιρό, η Ιωάννα Τούνη έχει δεχθεί πόλεμο μιας και είναι μία πολύ ιδιαίτερη περσόνα του Instagram, κάτι που είναι πολύ άσχημο.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη

«Έχω την πιο ωραία κοπέλα; Έχει την πιο ωραία φωνή. Αλλά δεν θα μιλήσω εγώ γιατί είναι η κοπέλα μου. Ένα πράγμα που έχω ερωτευτεί στην Ιωάννα είναι ότι είναι πολύ καλό παιδί και πολύ καλή ψυχή. Η Ιωάννα έχει “φάει” πάρα πολύ πόλεμο για πολλούς και διάφορους λόγους. Γιατί είναι φαινόμενο στο Instagram. Είναι πάρα πολύ άσχημο να τρώει ένας άνθρωπος κάθε μέρα πόλεμο και βρισίδι και κατάρες. Τι έχει κάνει; Επειδή προσπαθεί και δουλεύει;», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η Ιωάννα Τούνη ξαναχτύπησε - «Ρώτα τη Σταματίνα Τσιμτσιλή πόσα παίρνει. Επειδή εγώ ξέρω»

Μετά την την απίστευτη σπόντα κατά της Κατερίνας Καραβάτου, για τα λεφτά που παίρνει από το Instagram και την αδιανόητη αντίδραση της, η Ιωάννα Τούνη ξαναχτύπησε αυτή την φορά κατά της Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς για ακόμη μια φορά δημοσιογράφος την ρώτησε για το τιμοκατάλογο της.

Το Happy Day βρέθηκε στα παρασκήνια της πρεμιέρας του J2US και συνάντησε την ξανθιά influencer , η οποία πέταξε την ατάκα "φωτιά".

«Από ποια εκπομπή είσαι; Από τη Σταματίνα. Ρώτα τη Σταματίνα πόσα παίρνει. Επειδή εγώ ξέρω. Ξέρω πολύ καλά. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσετε όλες τις παρουσιάστριες και τις τραγουδίστριες κλπ πόσα παίρνουν. Και έπειτα να έρθετε και σε μένα και κάντε μια σύγκριση. Είναι αστείο όλο αυτό που συμβαίνει και δε θέλω να δώσω άλλη έκταση» είπε εμφανώς ενοχλημένη η Ιωάννα Τούνη.

«Η Ιωάννα Τούνη φάνηκε πως είναι ενοχλημένη με τον τιμοκατάλογο και δικαίως. Εμένα με ενόχλησε που δημοσιεύτηκε, γιατί κάποιος την παγίδευσε. Σίγουρα το Instagram είναι ένας χώρος που βγάζει κόσμος χρήματα. Απλά στοχοποιήθηκε επειδή ήταν η πρώτη Ελληνίδα που βγήκαν ανοιχτά το πόσα παίρνει. Εσείς δηλαδή συμφωνείτε με τη δημοσίευση του τιμοκαταλόγου; Πάντως εμένα που λέει που ξέρει τις τιμές μου, δε μου έχει κάνει ποτέ πρόταση για να της πω. Αν θέλεις πάρε με τηλέφωνο να τις συζητήσουμε» απάντησε με χιούμορ στις δηλώσεις της Ιωάννας Τούνη η Σταματίνα.