Άγριες Μέλισσες: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα πλάνα από την αποψινή (27/9) μεγάλη πρεμιέρα

Έχει να γίνει χαμός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα πλάνα από την αποψινή (27/9) μεγάλη πρεμιέρα

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν απόψε (27/9) στις 22:00 και το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή Πρωινό, έδειξε τα πρώτα πέντε λεπτά από το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν, το οποίο αναμένεται να εντυπωσιάσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, αποκτά μία νέα διάσταση μιας και οι χαρακτήρες δοκιμάζονται πλέον στα χρόνια της δικτατορίας και οι εξελίξεις δε θα είναι θετικές ούτε καν για τον Δούκα.

Τα πρώτα πλάνα της πρεμιέρας των Άγριων Μελισσών

Πέντε μήνες μετά, η Δικτατορία έχει εγκαθιδρυθεί. Η βία κι ο φόβος έχουν σκεπάσει όλη τη χώρα. Κάποιοι κρύβονται, άλλοι αντιστέκονται, άλλοι σιωπούν, περιμένοντας ένα θαύμα - όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του Διαφανίου. Κάποιοι τάσσονται υπέρ των πραξικοπηματιών, όπως ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός του Αχιλλέα και ιδρυτής των Αβάντων, που βγαίνει απ’ τη φυλακή, έχοντας στο μυαλό του μεγαλεπήβολα σχέδια εξουσίας και εκδίκησης.

Στο πλευρό του, ο Μελέτης που έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια Μεγαρίτη. Απ’ την άλλη τα μέλη της οικογένειας Σταμίρη και Σεβαστού έχουν νέες δουλειές, νέες ζωές, αλλά όλοι τους προσπαθούν ακόμα να επουλώσουν τις πληγές τους, αλλά και να προσαρμοστούν στη νέα τάξη πραγμάτων.

Κρυφή πρεμιέρα Άγριων Μελισσών: Με κόκκινο κραγιόν και πουά φουστάνι η Κίτσου - Στο πλευρό της ο Γκοτσόπουλος

Το απόγευμα της Κυριακής ηθοποιοί των Άγριων Μελισσών, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές - λίγοι και καλοί - βρέθηκαν στον κινηματογράφο Ελληνίς για να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο της σειράς, που θα προβληθεί απόψε 27/9 το βράδυ στην τηλεόραση.

Μεταξύ άλλων αυτοί που μονοπώλησαν τα βλέμματα ήταν η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Η ηθοποιός πιο ανανεωμένη από ποτέ πόζαρε δίπλα στον αγαπημένο της και... πήραν φωτιά τα φλας!

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες Μαρία Κίτσου

Άγριες Μέλισσες Μαρία Κίτσου Δημήτρης Γκοτσόπουλος