Spoiler του Δημήτρη Γκοτσόπουλου για τις Άγριες Μέλισσες - «Θα φάω πολύ ξύλο...»

«Καυτές» αποκαλύψεις λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα (27/9)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Spoiler του Δημήτρη Γκοτσόπουλου για τις Άγριες Μέλισσες - «Θα φάω πολύ ξύλο...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/9) ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα σεζόν των Άγριων Μελισσών που ξεκινάει απόψε με ένα συνταρακτικό επεισόδιο.

Ο τηλεοπτικός «Λάμπρος», αποκάλυψε πως ο χαρακτήρας του είναι ένας από αυτούς που θα περάσουν πολύ δύσκολα λόγω της δικτατορίας.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γκοτσόπουλου για τις Άγριες Μέλισσες

«Δεν τα πάω καλά με τις συνεντεύξεις, τα live. Στη σκηνή αλωνίζω, στις ζωντανές εκπομπές δεν τα πάω καλά. Είναι η πρώτη φορά που δίνω συνέντευξη live. Στον αέρα νιώθω μια άλλη έκθεση. Άμα πεις κάτι, το οποίο δεν το σκεφτείς καλά εκείνη τη στιγμή, μετά δεν μπορείς να το επιστρέψεις. Ο λόγος έχει δύναμη, οπότε θέλω να είμαι προσεκτικός στο τι λέω και πώς το λέω.

Είναι ένα τεράστιο στοίχημα φέτος για εμάς. Όταν είπαμε όλοι οι συντελεστές να κάνουμε την τρίτη χρονιά, θέλαμε να κάνουμε ακόμα κάτι καλύτερο. Ανέβασαν τον πήχη και βλέπουμε ότι ο τρόπος που γίνονται τα γυρίσματα, υπάρχει μια στοχοπροσήλωση όσον αφορά αυτόν τον πήχη και έχει γίνει πολύ μεγάλη επένδυση.

Έχουμε πάρει μέχρι στιγμής 30 επεισόδια και είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Μπαίνουν πολλοί νέοι ηθοποιοί, έμπειροι ηθοποιοί, ταλαντούχοι… Είμαστε όλοι απέναντι στο πώς θα αντιμετωπίσουμε αυτόν τον δαίμονα, τον φασισμό. Οι σεναριογράφοι μας συμβουλεύονται έναν ιστορικό και γράφουν τα σενάρια με πολλή προσοχή. Θα πάω εξορία και θα φάω πολύ ξύλο. Πήγα στη Λέρο για να μελετήσω για το ρόλο μου», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

Τα πρώτα πλάνα της πρεμιέρας των Άγριων Μελισσών

Πέντε μήνες μετά, η Δικτατορία έχει εγκαθιδρυθεί. Η βία κι ο φόβος έχουν σκεπάσει όλη τη χώρα. Κάποιοι κρύβονται, άλλοι αντιστέκονται, άλλοι σιωπούν, περιμένοντας ένα θαύμα - όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του Διαφανίου. Κάποιοι τάσσονται υπέρ των πραξικοπηματιών, όπως ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός του Αχιλλέα και ιδρυτής των Αβάντων, που βγαίνει απ’ τη φυλακή, έχοντας στο μυαλό του μεγαλεπήβολα σχέδια εξουσίας και εκδίκησης.

Στο πλευρό του, ο Μελέτης που έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια Μεγαρίτη. Απ’ την άλλη τα μέλη της οικογένειας Σταμίρη και Σεβαστού έχουν νέες δουλειές, νέες ζωές, αλλά όλοι τους προσπαθούν ακόμα να επουλώσουν τις πληγές τους, αλλά και να προσαρμοστούν στη νέα τάξη πραγμάτων.