«Ο πρώην μου με εκβίαζε με το ροζ βίντεο» - Σοκάρει η νέα εξομολόγησή της Χριστίνας Ορφανίδου

«Είχα προσπαθήσει να μπω στο κινητό του για να σβήσω ότι προκλητικό είχαμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ο πρώην μου με εκβίαζε με το ροζ βίντεο» - Σοκάρει η νέα εξομολόγησή της Χριστίνας Ορφανίδου

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/9) η Χριστίνα Ορφανίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ροζ βίντεο που είχε κυκλοφορήσει πριν από λίγο καιρό από τον πρώην σύντροφό της.

Μάλιστα, με αφορμή την εξομολόγησή της αυτή, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής αναφερόμενος στο ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Η εξομολόγηση της Χριστίνας Ορφανίδου για το ροζ βίντεο

«Ήταν μια σχέση που είχε κρατήσει τρία χρόνια, συζούσαμε και πηγαίναμε σοβαρά. Κάποια στιγμή όμως ένιωσα ότι δεν εξελίσσεται σωστά η σχέση μας. Δηλαδή ανακάλυψα ότι ο σύντροφος μου ασχολείται με πράγματα τα οποία εγκρίνω ούτε τα θέλω στο μέλλον μου και αποφάσισα να διακόψω τη σχέση μας αν και ήμουν ακόμα ερωτευμένη μαζί του.

Όταν του ζήτησα να διακόψουμε, δεν το πήρε πολύ καλά και ύστερα από αρκετούς μήνες που συνέχισα τη ζωή μου με ένα άλλο άτομο ήθελε να με εκδικηθεί. Στην αρχή, η πρώτη του κίνηση ήταν να προσεγγίσει τον τότε σύντροφο μου και να στείλει το βίντεο από το δικό του κινητό στο κινητό του καινούριου μου συντρόφου για να μας χωρίσει.

Με εκβίαζε ήδη μέσα στη σχέση. Δηλαδή δυσκολεύτηκα να χωρίσω. Είχα προσπαθήσει κάποια στιγμή να μπω και στο κινητό του για να σβήσω ότι προκλητικό είχαμε. Να φανταστείτε πως ήθελα να τον παντρευτώ αυτόν τον άνθρωπο. Που να ‘ξερα ότι θα εξελιχθεί έτσι η κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά.

Η Χριστίνα Ορφανίδου στο περιοδικό YOU

Η Χριστίνα Ορφανίδου ανοίγει τα χαρτιά της στο You και αποκαλύπτει τα νέα της σχέδια, ένα χρόνο μετά τη συμμετοχή της στο Big Brother, τους ανθρώπους που τελικά έμειναν στο πλευρό της μετά το παιχνίδι, καθώς και εκείνους που την πλήγωσαν με την στάση τους, επειδή άλλαξε αφότου έκλεισαν οι κάμερες...

Με τι ασχολείσαι ένα χρόνο μετά το Big Brother;

Κατ' αρχάς μετακόμισα στην Αθήνα, γιατί είμαι Θεσσαλονικιά. Το παιχνίδι μου άνοιξε κάποιες πόρτες στα επαγγελματικά μου, έχω αρχίσει να ασχολούμαι περισσότερο με το Instagram, που δεν το είχα πολύ σε υπόληψη, αλλά όπως βλέπουμε τα τελευταία χρόνια είναι δουλειά. Συνεχίζω να παίζω πόκερ, όπως παλιά, αλλά σε λίγο πιο ερασιτεχνικό επίπεδο, γιατί έχω κι άλλες ασχολίες. Είμαι καλά. (γελάει)

Είσαι σε σχέση αυτήν την περίοδο;

Όχι και δεν πρόκειται ποτέ να ξαναμπώ σε σχέση. Μόνο όταν έρθει ο πρίγκιπας (γελάει).

Γιατί το λες έτσι;

Γιατί μετά απ' όσα έχω περάσει στη ζωή μου, με τις προηγούμενες σχέσεις μου, δεν έχω και πολύ καλές εμπειρίες, όπως ξέρετε όλοι πλέον. Είμαι πολύ επιφυλακτική και νομίζω πως είναι καλύτερα που είμαι μοναχούλα.

Με ποιους κάνεις παρέα μετά το παιχνίδι;

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ