Baby boom! Ο Κώστας Σλούκας έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Σε πελάγη ευτυχίας αυτός και η σύζυγός του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Baby boom! Ο Κώστας Σλούκας έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνουν ο Κώστας Σλούκας και η αγαπημένη του σύζυγος, Μαρία, οι οποίοι το περασμένο Σάββατο (25/9), υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ήρθε για να αλλάξει τη ζωή τους.

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, και η αγαπημένη του, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου πριν από λίγο καιρό και έτσι τώρα, η οικογένειά τους μεγάλωσε κατά ένα μέλος, ενώ σε λίγο καιρό το πρώτο της παιδί θα φέρει στον κόσμο και η Τζούλια Νόβα.

Η ανακοίνωση για τη γέννηση του παιδιού του Κώστα Σλούκα

«Ο Κώστας Σλούκας και η σύζυγός του, Μαρία, καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί! Ευχόμαστε σε εσάς και την κορούλα σας μια ζωή γεμάτη αγάπη, υγεία, γέλιο και ευτυχία!!!», έγραφε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Ποιος είναι ο Κώστας Σλούκας

Ο Κωνσταντίνος Σλούκας (Θέρμη, 15 Ιανουαρίου 1990) είναι Έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής. Είναι αριστερόχειρας, έχει ύψος 1,90 και αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ως Πλέι μέικερ και Σούτινγκ γκαρντ.

Ο Κώστας Σλούκας γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1990 στη Θέρμη. Ξεκίνησε την καριέρα του αγωνιζόμενος στον Μέγα Αλέξανδρο και μετά με τη νεανική ομάδα του Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη. Το 2008 πήγε στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Α1 με τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Το 2010 δόθηκε δανεικός στον Άρη.

Τη σεζόν 2011-2012, κέρδισε με την ομάδα του Ολυμπιακού την Ευρωλίγκα, σε έναν αξέχαστο τελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το Πρωτάθλημα Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό με σκορ σειράς τελικών 3-2. Την επόμενη σεζόν, θα γίνει back to back πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό . Επίσης, βοήθησε την ομάδα να κατακτήσει το Διηπειρωτικό Κύπελλο πετυχαίνοντας δύο νίκες (81–70, 86–69) επί της Πρωταθλήτριας Αμερικής Πινιέιρος Σκάι στο διπλό τελικό του Σάο Πάολο στις 4 με 6 Οκτωβρίου 2013. Έπαιξε στον Ολυμπιακό μέχρι τον Ιούνιο του 2015.