Μαρίνος Κόνσολος: «Η πρώην σύντροφός μου με παρακολουθούσε και είχε βάλει και κοριό στον καναπέ»

Οι σοκαριστικές δηλώσεις του για την τοξική σχέση που είχε στο παρελθόν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρίνος Κόνσολος: «Η πρώην σύντροφός μου με παρακολουθούσε και είχε βάλει και κοριό στον καναπέ»

Στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και στη Δήμητρα Καλφούντζου μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/9) ο Μαρίνος Κόνσολος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ζήλεια μιας πρώην συντρόφου του.

Οι δηλώσεις του Μαρίνου Κόνσολου

«Μεγάλωσα στην Κύπρο σε γειτονιά και μου είναι πολύ οικείο να χαιρετήσω στο δρόμο τον μανάβη και τα παιδάκια που ζουν εκεί. Έχω μάθει να ζω μόνος μου. Παίζουν ρόλο και οι ρυθμοί της δουλειάς.

Πέντε έξι χρόνια μετά έμαθα ότι η πρώην σύντροφός μου με παρακολουθούσε και είχε βάλει και κοριό στον καναπέ. Όταν ξαναβρεθήκαμε και ήταν πιο νορμάλ η κατάσταση, τότε μου το είπε για τον κοριό. Ήταν από αυτές τις τοξικές σχέσεις που λέμε. Όλοι έχουμε περάσει από μια τοξική σχέση. Καλά είναι να γίνονται αυτά νομίζω για να ξέρεις να αποφεύγεις στο μέλλον.

Αντιλαμβάνομαι τη συμμετοχή μου σαν ρόλο. Είμαι ηθοποιός δεν είμαι τραγουδιστής» είπε για τη συμμετοχή του στο J2US, το οποίο έκανε πρεμιέρα το προηγούμενο Σάββατο.

Λίγα λόγια για τον Μαρίνο Κόνσολο και την ζωή του

Γεννήθηκε στις 26 Ιουλίου του 1987 στην Λάρνακα της Κύπρου όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Είναι ο μικρότερος από τα τρία παιδιά της οικογένειάς του. Τελειώνοντας το σχολείο πήγε στον Κυπριακό στρατό για δύο χρόνια ενώ ολοκληρώνοντας τη θητεία του αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Το 2007, σε ηλικία 20 ετών, έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα ξεκινώντας τις σπουδές του. Αποφοίτησε από εκεί τρία χρόνια μετά και επέστρεψε στην Κύπρο.

Το 2011, ύστερα από οντισιόν, πήρε έναν από τους βασικούς ρόλους στην καθημερινή δραματική σειρά του SIGMA Άσπρα μπαλόνια. Εκεί υποδύθηκε τον Ορέστη παραμένοντας στο καστ της σειράς και τις δύο σεζόν μετάδοσής της. Το 2012, παράλληλα με τη σειρά, έλαβε μέρος στο μουσικοχορευτικό talent show επωνύμων DanSing for you στο MEGA Κύπρου φτάνοντας μέχρι τον τελικό όπου και κατέκτησε την πρώτη θέση. Ακόμη την ίδια περίοδο εμφανίστηκε σε δύο ιστορίες της τηλεοπτικής σειράς αυτοτελών επεισοδίων Κυπριώτικον σκετς.

Τη σεζόν 2013-2014 είχε το ρόλο του Αντώνη Σταυρίδη στο καστ της καθημερινής σειράς Μπρούσκο στον ΑΝΤ1. Παρέμεινε στη σειρά μέχρι τις αρχές του δεύτερου κύκλου αποχωρώντας από τη σειρά τον Νοέμβριο του 2014. Αμέσως μετά ακολούθησε του Βάκη στη κωμική σειρά Πρώτη σταγόνα. Η παρουσία του εκεί συνεχίστηκε και τη σεζόν 2015-2016 έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το 2016 εγκαταστάθηκε ξανά στην Ελλάδα, ύστερα από πρόταση του Alpha Κύπρου και του Alpha TV, για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή κωμική σειρά του σταθμού Έλα στη θέση μου. Έτσι τη σεζόν 2016-2017 ξεκίνησε να παίζει στη σειρά υποδυόμενος τον Αχιλλέα Σοφοκλέους Καλατζή και συμπρωταγωνιστώντας μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, την Αθηνά Οικονομάκου και την Ευαγγελία Συριοπούλου. Η παρουσία του στη σειρά του Alpha συνεχίζεται μέχρι και σήμερα για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν έχοντας συνεχή παρουσία στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς.