Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Όταν γύρισα την πρώτη μου ερωτική σκηνή ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί!»

«Ντρεπόμουν πάρα πολύ μη με δουν, μη φανεί κάτι και είχα ζητήσει να βγει το μισό συνεργείο έξω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Όταν γύρισα την πρώτη μου ερωτική σκηνή ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί!»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Gala και τη Μαριλού Πανταζή παραχώρησε πρόσφατα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η γνωστή ηθοποιός που απολαμβάνουμε φέτος στον «Σασμό» -δείτε εδώ κι ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό (27/9) επεισόδιο- αναφέρθηκε και στην πρώτη της ερωτική σκηνή.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Χειλά Φαμέλη

Σου αρέσει να χτίζεις πρώτα μια σχέση με τους συνεργάτες σου;

Αυτό είναι το ιδανικό. Και γι’ αυτό τώρα στον Σασμό ξεκινήσαμε να γυρίζουμε σκηνές από μεταγενέστερα επεισόδια, ώστε να αποκτήσουμε μια οικειότητα και τα πρώτα επεισόδια να είναι πιο δυνατά. Να φτιαχτεί η σχέση μεταξύ μας δηλαδή. Βοηθάει πολύ να γνωρίζεις τους συμπρωταγωνιστές σου, γιατί η δουλειά του ηθοποιού έχει να κάνει πολύ με την ανθρώπινη επαφή.

Πιανόμαστε, φιλιόμαστε, υπάρχουν ερωτικές σκηνές, και αυτό είναι περίεργο να συμβαίνει με έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις καθόλου. Από την άλλη, όμως, μου είναι πολύ δύσκολο να κάνω ερωτική σκηνή με έναν φίλο. Εκεί μπαίνει και λίγο η ντροπή.

Σε δυσκολεύουν γενικά οι ερωτικές σκηνές;

Όταν γύρισα την πρώτη μου ερωτική σκηνή, στην ταινία «Ουζερί Τσιτσάνης», ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Ντρεπόμουν πάρα πολύ μη με δουν, μη φανεί κάτι και είχα ζητήσει να βγει το μισό συνεργείο έξω. Με τα χρόνια όμως και αυτό λύνεται γιατί καταλαβαίνεις ότι είναι δουλειά και ότι είναι το ίδιο με το να κάνεις έναν τσακωμό, για παράδειγμα. Μπαίνεις τελείως στο ρόλο.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη συνέντευξη

Η απίστευτη αποκάλυψη της Χριστίνας Χειλά Φαμέλα για τον Σασμό

«Ο Σασμός είναι μια οικογενειακή υπόθεση. Ο Ορφέας Αυγουστίδης παίζει με τη μαμά του και εγώ παίζω στο σπίτι μου! Δηλαδή το πατρικό σπίτι της Αργυρώς, την οποία υποδύομαι, είναι το πατρικό μου σπίτι. Το σπίτι που μεγάλωσα. Έχουμε μια σκηνή που έρχομαι από την Αυστραλία και μπαίνω στο σπίτι και συγκινήθηκα πραγματικά γιατί δεν πηγαίνω και συχνά λόγω δουλειάς.

Τώρα που το είδα περιποιημένο, το είχαν φτιάξει για τη σειρά και είχε μέσα κόσμο, ήταν πραγματική η συγκίνηση. Είχα χρόνια να το δω με κόσμο. Τυχαία η σκηνογράφος της σειράς διάλεξε για δωμάτιο της Αργυρώς το δωμάτιο μου, για δωμάτιο της Μαρίνας εκείνο της μητέρας μου ενώ ήταν άδειοι οι χώρο. Μου αρέσει πολύ η διαδικασία της οντισιόν και την προτιμώ από το να με παίρνουν τηλέφωνο και να μου αναθέτουν τον ρόλο. Θέλω να μπαίνω και εγώ στη διαδικασία να προσπαθήσω, να δουλέψω, να διεκδικήσω».

Αναφορικά με τη σχέση της με τον αδερφό του Αποστόλη Τότσικα, Θανάση, είπε: «Είμαστε πάνω από ένα χρόνο μαζί. Όταν συναντάς ανθρώπους που έχετε πολλά κοινά… Τώρα δε σκέφτομαι τη μητρότητα. Κάποια στιγμή γατί όχι; Δεν ξέρω αν θέλω να κάνω παιδί σε αυτόν τον κόσμο. Με τρομάζει η πραγματικότητα και το τι θα έρθει».