Δέσποινα Βανδή: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα και βούιξε το διαδίκτυο!

Η φωτογραφία που προκάλεσε το χάος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δέσποινα Βανδή: Ανακοίνωσε τα ευχάριστα και βούιξε το διαδίκτυο!

Μετά τις ερμηνείες που μας χάρισαν στο «Σπίτι με το Mega», όπου η Δέσποινα Βανδή φιλοξένησε τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο μουσικό της ταξίδι από τη Λίμνη της Βουλιαγμένης, οι δυο καλλιτέχνες ξεκίνησαν την καλοκαιρινή συνεργασία τους, στο Notes Live της Κύπρου.

Τα πράγματα όπως φαίνεται πήγαν πολύ καλά, η χημεία τους ήταν αξεπέραστη και για τον λόγο αυτό, όπως δημοσίευσε και η ίδια η Δέσποινα Βανδή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πριν από λίγες ώρες, η συνεργασία αυτή συνεχίζεται και τον χειμώνα!

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή

"Από 3/10 Cyprus Sundays!!!
Κάθε Κυριακή οι…Νότες θα έχουν μελωδία Λεμεσου!
Εδώ με τον Κωνσταντίνο φωτογραφιζομαστε για την καινούργια μας αφίσα δια…φακού @georgekalfamanolis", έγραψε στην λεζάντα η τραγουδίστρια

Τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία έπεσαν φωτιά! Οι θαυμαστές τους ξετρελάθηκαν με την ανακοίνωση αυτή κι από ότι μαθαίνουμε έχουν ξεκινήσει ήδη να πραγματοποιούνται οι πρώτες κρατήσεις!

Βαλεντίνος Ιωάννου: Ο άντρας που του αφιέρωνε τραγούδια στο μαγαζί και την έλουζε με λουλούδια

Σε μία από τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο Νotes Live όπου τον τελευταίο καιρό τραγουδά στη Λεμεσό, η Δέσποινα Βανδή κατάφερε να αποτελέσει πρώτο θέμα συζήτησης όταν ζήτησε να γνωρίσει έναν Κύπριο αρχιτέκτονα που καθόταν στα πρώτα τραπέζια μαζί με την παρέα του, ξεκινώντας ένα «ιδιαίτερο» παιχνίδι μαζί του.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν ο Βαλεντίνος Ιωάννου κέντρισε την προσοχή και το ενδιαφέρον της Δέσποινας Βανδή, με την ίδια να τον πλησιάζει, να τον ρωτά το όνομά του και να ξεκινά ένα παράξενο… φλερτ μαζί του, τραγουδώντας του το κομμάτι «Κατάλληλες προϋποθέσεις», χωρίς να παίρνει το βλέμμα της από πάνω του.

Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Με αγάπη, Χριστιάνα» της κυπριακής τηλεόρασης παραδέχτηκε πως κολακεύτηκε πολύ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ξεκίνησε κάτι περισσότερο με τους δυο τους, καθώς όπως σχολίασε η Δέσποινα πάντα «παίζει» με τα μπροστινά τραπέζια…

Να υπενθυμίσουμε άλλωστε πως οι δικές μας πηγές αναφέρουν πως βρίσκεται ήδη σε σχέση η τραγουδίστρια και μάλιστα με πολύ γνωστό πρόσωπο (δείτε εδώ με ποιον!)

Βαλεντίνος Ιωάννου Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Βανδή χωρισμός

Δέσποινα Βανδή νέα σχέση