Σε σχέση με πρώην συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου, ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού

Η πρώτη κοινή τους φωτογραφία στο Instagram - «Δεν έχω ανεβάσει ποτέ προσωπικά στιγμιότυπα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε σχέση με πρώην συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου, ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού

Φουλ ερωτευμένος φαίνεται πως είναι ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού, Νικήτας. Είναι σε σχέση με πρώην συνεργάτιδα της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και δημοσίευσαν την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

Με αυτή την καλλονή είναι σε σχέση ο Νικήτας Νομικός

Συγκεκριμένα, ο Νικήτας Νομικός είναι σε σχέση εδώ και αρκετό καιρό με την Άννα Πρέλεβιτς. Το ζευγάρι μάλιστα πέρασε μαζί το καλοκαίρι του και η φωτογραφία τους με θέα τον ουρανό μέσα σε πισίνα, είναι μαγευτική.

Μπορεί κατά καιρούς να είχαν βγει δημοσιεύματα, ωστόσο το μοντέλο τα επιβεβαίωσε με τον πιο όμορφο τρόπο, μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

«Πάντα ήθελα να βγάλω μια τέτοια φωτό με το αγόρι μου! sorry babyyyyy Γνωρίζετε πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω ανεβάσει ποτέ προσωπικά στιγμιότυπα στο ίνσταγκραμ .. Κάτι άλλαξε … Πόσο χαίρομαι που στο προφίλ μου πλέον υπάρχουν και αυτές οι εικόνες», έγραψε για τον σύντροφό της.

Για αυτό το λόγο έφυγε από την εκπομπή της Χρηστίδου, η Άννα Πρέλεβιτς

Η κάμερα του Alpha είχε συναντήσει την Άννα Πρέλεβιτς η οποία αποκάλυψε το λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή του Open.

«Ήμουν δύο χρόνια στο Έλα, Χαμογέλα. Πέρασα πάρα πολύ ωραία με τη Σίσσυ και τα υπόλοιπα παιδιά. Φέτος όμως ξεκίνησα κάτι δικό μου επαγγελματικά, μαζί με την αδερφή μου. Είναι το νέο μας επαγγελματικό βήμα που θέλαμε πάρα πολύ, διακαώς, να κάνουμε τα τελευταία χρόνια και ήθελα να αφιερωθώ σε αυτό», ξεκαθάρισε η Άννα Πρέλεβιτς.