Φωτογραφία ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει τις φήμες - Η Δέσποινα Βανδή με τον νέο της σύντροφο

Για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει τις φήμες - Η Δέσποινα Βανδή με τον νέο της σύντροφο

Τον τελευταίο καιρό οι δυο τους κάνουν παρέα, σε σημείο μάλιστα που κάποιοι αμέσως μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της Δέσποινας Βανδή να κάνουν λόγο για κάτι παραπάνω από μία απλή φιλία. Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι η τραγουδίστρια ήταν σε σχέση με γνωστό ηθοποιό, χωρίς ωστόσο να αναφέρουν το όνομά του.

Τα πράγματα επιχείρησε να βάλει στη θέση τους η instagrammer Soula Glamorous, η οποία ανέφερε μέσα από τον λογαριασμό της ότι η Δέσποινα Βανδή δεν τα έχει με τον Βασίλη Μπισμπίκη (αποκαλύπτοντας έτσι το όνομά του), όπως συζητιόταν, αλλά με κολλητό του φίλο.

Η εφημερίδα On Time «τσάκωσε» τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega, Κομάντα και Δράκοι στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας, φουντώνοντας ξανά τις φήμες!

Η Δέσποινα Βανδή συνοδεύεται

Δέσποινα Βανδή Μπισμπίκης

Ερωτικό τριήμερο για την Δέσποινα Βανδή στην Κρήτη

Πρόσφατα, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε μαζί στην Κρήτη κι εκεί έμειναν σε αντικριστά ξενοδοχεία, προκειμένου να μην εγείρουν τις υποψίες. Όσοι, όμως, ξέρουν πρόσωπα και πράγματα τους είδαν να συναντιούνται σε διακριτικά και απόμερα μέρη, προσπαθώντας να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα και τους φωτογραφικούς φακούς.

Η σχέση φαίνεται ότι προχωράει ταχύτατα, αν και οι δυο τους επιθυμούν να το ζήσουν διακριτικά.