Χώρισαν... Λούκας - Κοκκίνου! Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Το τέλος του έρωτα και το τρίτο πρόσωπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χώρισαν... Λούκας - Κοκκίνου! Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Παρά το γεγονός πως ο τραγουδιστής είχε διαψεύσει τις φήμες, δημοσιεύματα τους ήθελαν μαζί για αρκετούς μήνες! Η Έλλη Κοκκίνου και ο Λούκας Γιώρκας εμφανιζόντουσαν μαζί στο Theama Venue στη Λεμεσό (δείτε εδώ φωτογραφίες), στην πιο ξεχωριστή συνεργασία του καλοκαιριού.

Μια συνεργασία που συζητήθηκε πολύ, όμως η Κύπρος - και όχι μόνο - τον τελευταίο καιρό συζητούσε ακόμα περισσότερο κάτι άλλο: Το γεγονός ότι η Έλλη και ο Λούκας φαίνεται ότι έχουν κολλήσει και στην προσωπική τους ζωή.

Όπως ανέφεραν πριν από λίγο καιρό πηγές από το νησί στο περιοδικό Ciao, κάθε βράδυ ο ένας περιμένει τον άλλον και μόλις τελειώσουν το πρόγραμμά τους φεύγουν μαζί. Επίσης, κάνουν διακριτικές εξόδους σε σημεία που είναι βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να τους πετύχει ο φωτογραφικός φακός.

Σήμερα, όμως, οι δυο τους φαίνεται πως δεν είναι πια μαζί.

Γιατί χώρισαν Λούκας - Κοκκίνου

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, φαίνεται πως όσο κι αν προσπάθησαν οι δυο τους να κρατήσουν αυτή την σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τελικά κάτι άλλο τους χώρισε. Κι αυτό το άλλο ήταν ένα τρίτο πρόσωπο, όπως λένε οι πληροφορίες του ίδιου περιοδικού που ξέρουν καλά πρόσωπα και πράγματα.

Νέα σελίδα, φαίνεται, λοιπόν ότι έχει γυρίσει στην προσωπική του ζωή ο Λούκας Γιώρκας, ο οποίος είναι ερωτευμένος ξανά.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του ciao, ο 34χρονος τραγουδιστής είναι πλέον σε σχέση με την 27χρονη Βασιλική. Μάλιστα, το ζευγάρι έκανε και την πρώτη του εμφάνιση προ ολίγων ημερών όταν πήγαν σε γάμο καλού τους φίλου στη Φλωρεντία, το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου. Η 27χρονη Βασιλική έχει καταγωγή από τον Διδυμότειχο, ενώ ζει στην Θεσσαλονίκη όπου και εργάζεται ως δικηγόρος.

Λούκας - Κοκκίνου νέα σύντροφος

Όπως λένε πηγές. η γνωριμία του Λούκα με την Βασιλική μετράει ήδη ένα χρόνο αλλά οι δυο τους ήρθαν κοντά τον τελευταίο καιρό και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πει αντίο ο τραγουδιστής στην Έλλη Κοκκίνου.