Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θα ήθελα να βλέπω τη Βίκυ Καγιά στο GNTM»

Αυτό κι αν δεν το περιμέναμε...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Θα ήθελα να βλέπω τη Βίκυ Καγιά στο GNTM»

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Style Me Up, το νέο της επαγγελματικό βήμα καθώς και στον φετινό κύκλο του GNTM, στον οποίο δεν βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, θα ήθελε να βλέπει την Βίκυ Καγιά στην κριτική επιτροπή, ωστόσο και η Ισμήνη κάνει πολύ καλά τη δουλειά της.

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το Style me Up, μου αρέσει πάρα πολύ, είναι στο στοιχείο μου. Δεν έχω άγχος. Πέρυσι είχα άγχος, το καταπίεσα και φάνηκε. Φέτος νιώθω σίγουρη. Δεν φοβάμαι τη σύγκριση με τη Μαρία Μπακοδήμου. Η Μαρία έχει πολλά… χιλιόμετρα!

Δεν το παρακολουθώ το GNTM 4, έχουμε γυρίσματα, δουλεύουμε κάθε μέρα μέχρι πάρα πολύ αργά. Το είδα στην αρχή, πριν ξεκινήσουμε κι εμείς γυρίσματα και μου άρεσε πάρα πολύ. Θα ήθελα να βλέπω τη Βίκυ Καγιά, αλλά νομίζω ότι η Ισμήνη μια χαρά τα κατάφερε, είναι πάρα πολύ καλή, λαμπερή, γλυκιά. Κάνω παρέα με όλους από το GNTM, αλλά με τον Σκουλό λέμε τα μυστικά μας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Αναβάλλεται μέχρι νεoτέρας η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου - Τι συμβαίνει;

Aναβάλλεται μέχρι νεωτέρας η πρεμιέρα της εκπομπής της Ηλιανας Παπαγεωργίου στον ALPHA, Style me up. Μπορεί να είχε προγραμματιστεί να βγει στον αέρα την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί.

Τι και αν τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, φαίνεται ότι το Just the 2 of us (που κάνει σήμερα πρεμιέρα), είχε προτεραιότητα και το κανάλι ήθελε μεγαλύτερο στοκ επεισοδίων, όπως γράφει στο ρεπορτάζ της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Και τα δυο είναι παιχνίδια παραγωγής Barking Well Μedia και μοιράζονται τα ίδια πλατό στο Γαλάτσι. Το ριάλιτι μόδας όταν λοιπόν τελικά βγει στις οθόνες μας, θα παίζει κάθε μεσημέρι στις 13.00 και θα παίρνει σκυτάλι από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.