Η άγνωστη τραγωδία της Καλογήρου από την σειρά Κομάντα και Δράκοι - Πριν ένα χρόνο πέθανε ο πατέρας του παιδιού της

«Ο Τάσος αυτό που κυρίως έδινε στο παιδί ήταν...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η άγνωστη τραγωδία της Καλογήρου από την σειρά Κομάντα και Δράκοι - Πριν ένα χρόνο πέθανε ο πατέρας του παιδιού της

Στη νέα σειρά του MEGA, Κομάντα και Δράκοι, πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Μαρίνα Καλογήρου. Υποδύεται την Μαρίνα η οποία αφήνει πίσω της μια ζωή στρωμένη και πάει να ζήσει μαζί με τον γκουρού Μπάμπα Μπομπ. Γίνεται καθοδηγητής και σύμβουλος για τον μικρό Γιώργο, βοηθώντας τον να διαχειριστεί το χάρισμα του και προσπαθεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ο Βασίλης αντιλαμβάνεται τον κόσμο γύρω του.

Μπορεί να την γνωρίζουμε στον χώρο της υποκριτικής από το 1996, ωστόσο εδώ και πολύ καιρό παρέμενε άγνωστο το γεγονός πως ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του παιδιού της πέθανε πέρσι.

Συγκεκριμένα, ο Τάσος Ζαφειρόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών. Ο θάνατος του διευθυντή φωτογραφίας, έφερε την θλίψη στην ηθοποιό, η οποία κρατούσε κρυφό το γεγονός.

Η εξομολόγηση της Μαρίνας Κλαογήρου από τα Κομάντα και Δράκοι για το θάνατο του πρώην συζύγου της

Μαρίνα Καλογήρου Κομάντα και Δράκοι

Η Μαρίνα Καλογήρου λοιπόν, που έχει νοσήσει με κορωνοϊό (δείτε την εξομολόγηση της), ένα χρόνο μετά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Αγορά» μίλησε για τον θάνατο του πρώην συζύγου της.

Τι ρόλο θα ήθελε να έχει ο γιος της, στη ζωή της; «Δεν θα ήθελα ακριβώς να έχει εκείνος ρόλο στη δική μου ζωή αλλά να έχω εγώ στη δική του για όσο εκείνος το χρειάζεται. Να τον φροντίζω, να τον υποστηρίζω, να τον μεγαλώνω, μέχρι να γίνει ένας ωραίος, ελεύθερος και ευτυχισμένος άνθρωπος».

Αναφερόμενη στον Τάσο Ζαφειρόπουλο και τον διπλό ρόλο που έχει η ίδια τώρα ως μάνα και πατέρας, εξομολογήθηκε: «Δεν ξέρω…. Ο Τάσος αυτό που κυρίως έδινε στο παιδί ήταν πολύ αγάπη. Αυτό συνεχίζω να κάνω, που έτσι κι αλλιώς το έκανα. Πολύ, όσο πιο πολύ αγάπη μπορώ».

Λίγα λόγια για την ηθοποιό Μαρίνα Καλογήρου και την ζωή της

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Κιμούλη ‘’Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας’', και χορό (της Ακαδημίας I.S.T.D. του Λονδίνου). Παρακολούθησε μαθήματα σε διάφορες μορφές χορού όπως Oriental,Flamenco,Salsa,Jazz κ.α. Εργάστηκε ως χορεύτρια και δασκάλα χορού από το 1996-1999. Από το 1996 εργάζεται ως ηθοποιός.

Η πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση ήταν το 1996 στη σειρά Λόγω τιμής στο κανάλι MEGA. Στον κινηματογράφο έκανε το ντεμπούτο της το 2001 στην ταινία Αύριο θα'ναι αργά όπου είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι περισσότερο γνωστή για το ρόλο της στη ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Αν... η οποία προβλήθηκε στον κινηματογράφο το 2012 σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Στο θέατρο έχει πάρει μέρος σε πολλές παραστάσεις όπως Ο Συλλέκτης, Ωραία μου Κυρία, Τριαντάφυλλο στο στήθος, Η τρελή του Σαγιό κ.α. Το 2019 ίδρυσε την ομάδα Oneness Act.