Η Βίκυ Καγιά «έσπασε» τη σιωπή της για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου - «Έχει μπει μια χαρά...»

Κάθετη για την επιστροφή της στο GNTM

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Βίκυ Καγιά «έσπασε» τη σιωπή της για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου - «Έχει μπει μια χαρά...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης (28/9) η Βίκυ Καγιά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Dancing with the Stars καθώς και στο ενδεχόμενο του να επιστρέψει στο GNTM.

Μάλιστα, το πασίγνωστο μοντέλο και παρουσιάστρια εξήγησε πως η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλο και πως είναι πολύ καλή στη θέση του κριτή.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Καγιά για το GNTM 4 και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

«Έχω πολλή αγωνία για το Dancing, είναι και ο Λάμπρος δίπλα μου και μία υπέροχη κριτική επιτροπή. Δεν είναι ρίσκο, είναι όλοι υπέροχοι γιατί πολλοί από αυτούς δεν έχουν επαφή με τον χορό και σιγά σιγά μαθαίνουν. Τη λατρεύω την κριτική επιτροπή.

Πρέπει να γυρίσω στο GNTM; Και πώς θα τα κάνω όλα αυτά; Μια χαρά τα κάνουν τα παιδιά, ρολάρουν εδώ και τρία χρόνια. Η Ισμήνη έχει μπει μια χαρά στο πετσί του ρόλου της.

Δεν δουλεύω εκ του ασφαλούς στη ζωή μου. Το ρίσκο είναι απαραίτητο για την εξέλιξη. Το challenge ότι θα κάνω κάτι καινούριο και πιο οικογενειακό με αφορά σαν μητέρα και σαν επαγγελματία αυτή τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

«Θα ήθελα να βλέπω τη Βίκυ Καγιά στο GNTM»

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Style Me Up, το νέο της επαγγελματικό βήμα καθώς και στον φετινό κύκλο του GNTM, στον οποίο δεν βλέπουμε τη Βίκυ Καγιά.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, θα ήθελε να βλέπει την Βίκυ Καγιά στην κριτική επιτροπή, ωστόσο και η Ισμήνη κάνει πολύ καλά τη δουλειά της.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για το Style me Up, μου αρέσει πάρα πολύ, είναι στο στοιχείο μου. Δεν έχω άγχος. Πέρυσι είχα άγχος, το καταπίεσα και φάνηκε. Φέτος νιώθω σίγουρη. Δεν φοβάμαι τη σύγκριση με τη Μαρία Μπακοδήμου. Η Μαρία έχει πολλά… χιλιόμετρα!

Δεν το παρακολουθώ το GNTM 4, έχουμε γυρίσματα, δουλεύουμε κάθε μέρα μέχρι πάρα πολύ αργά. Το είδα στην αρχή, πριν ξεκινήσουμε κι εμείς γυρίσματα και μου άρεσε πάρα πολύ. Θα ήθελα να βλέπω τη Βίκυ Καγιά, αλλά νομίζω ότι η Ισμήνη μια χαρά τα κατάφερε, είναι πάρα πολύ καλή, λαμπερή, γλυκιά. Κάνω παρέα με όλους από το GNTM, αλλά με τον Σκουλό λέμε τα μυστικά μας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.