Άγριες Μέλισσες: Πασίγνωστη ηθοποιός μπαίνει και φέρνει τα πάνω κάτω στη σειρά

Η πρώτη της φωτογραφία από τα γυρίσματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Πασίγνωστη ηθοποιός μπαίνει και φέρνει τα πάνω κάτω στη σειρά

Οι Άγριες Μέλισσες έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (27/9) και το τηλεοπτικό κοινό υποκλίθηκε στη νέα ιστορία από το πρώτο λεπτό. Ήδη από το πρώτο επεισόδιο της σεζόν είδαμε πολλούς νέους χαρακτήρες, ωστόσο οι εκπλήξεις για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 δεν έχουν τέλος.

Συγκεκριμένα, μέσα από μία ανάρτηση που έγινε στο Instagram μάθαμε, πως σε λίγο καιρό πρόκειται να μπει μία ακόμα γνωστή ηθοποιός στη σειρά, η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί από την παραγωγή.

Η νέα ηθοποιός που μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες

Ο λόγος για τη Λήδα Ματσάγγου, η οποία ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως θα βρίσκεται στις Άγριες Μέλισσες με μία φωτογραφία από τα γυρίσματα στην οποία ποζάρει μαζί με τον Λεωνίδα Κακούρη, τον τηλεοπτικό «Δούκα».

Τι θα δούμε σήμερα στις Άγριες Μέλισσες (28/9)

Ο Ζάχος δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψει την αθωότητα του Λάμπρου που αποφασίζει να πάει να κρυφτεί. Όλο το χωριό προσπαθεί να τον βοηθήσει ενώ ο Ντούνιας τον ψάχνει μανιωδώς. Ο Μπάμπης παρά τις πιέσεις του φοβισμένου Κυριάκου θα οδηγήσει τον Λάμπρο στο βουνό μαζί με τον Προκόπη και τους υπόλοιπους.

Ο Ακύλας μαθαίνει πως η Κορίνα έχει σχέση με τον Μελέτη που του ζητάει το χέρι της. Η Ζωή διαφωνεί με την επιλογή της κόρης της αλλά η Κορίνα την απειλεί πως θ΄αποκαλύψει το μυστικό της μητέρας της. Η Ασημίνα αποφασίζει να δουλέψει με τον Πέτρο παρότι είναι αδερφός του Δημήτρη Ορφανίδη. Ο Νικηφόρος υποψιάζεται πως ο Κωνσταντής του κρύβει κάτι καθώς βλέπει τα χρωστούμενα να αυξάνονται ενώ στο μαγαζί θα εμφανιστεί κάποιος παλιός γνώριμος από την Τρούμπα.

Ο Δούκας με τη Μυρσίνη δεν μπορούν να χωνέψουν πως τα παιδιά τους θα καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους στο δικαστήριο. Η Μυρσίνη διαφωνεί με τον Δούκα που φαίνεται να έχει παραδώσει τα όπλα και είναι αποφασισμένη να τους αλλάξει γνώμη και να τους κερδίσει πίσω. Η Ελένη δεν ξέρει αν πρέπει να εμπιστευτεί τον Ζάχο. Τι απόφαση θα πάρουν με τον Λάμπρο; Πώς θα αντιδράσει η Ελένη όταν θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ακύλα;