Σάκης Κατσούλης: Επιτέλους το παραδέχθηκε - «Είναι κοροϊδία να λέμε ότι είμαστε φίλοι με την Μαριαλένα»

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σάκης Κατσούλης: Επιτέλους το παραδέχθηκε - «Είναι κοροϊδία να λέμε ότι είμαστε φίλοι με την Μαριαλένα»

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” μίλησε το πρωί της Τρίτης (28/9) ο Σάκης Κατσούλης. Ο ίδιος έδωσε το παρών σε μια βραδινή εκδήλωση, ωστόσο δεν συνοδεύτηκε από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη -δείτε εδώ γιατί-. Παρ' όλα αυτά, όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά ο ίδιος, οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Η αποκάλυψη του Σάκη Κατσούλη για την σχέση του με την Μαριαλένα

«Η ατάκα ότι “δεν τα λέω” δεν έχει να κάνει με μένα. Ο ΣΚΑΙ με διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν λόγια των ανθρώπων του και ότι έγινε παραπληροφόρηση.

Με τη Μαριαλένα περπατάμε μαζί. Κάνουμε μαζί επιλογές, συζητάμε τα πάντα και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι κοροϊδία πλέον να λέμε ότι είμαστε φίλοι, δεν είμαστε φίλοι. Δεν μπορούμε να βάλουμε και την ταμπέλα ζευγάρι απλά προσπαθούμε να είμαστε κάθε μέρα και καλύτερα. Δεν υπάρχει άλλο ζευγάρι παγκοσμίως που να έχει βρεθεί στη ζούγκλα μετά από έναν χωρισμό, οπότε ήρθαμε πάρα πολύ κοντά».

Η Μαριαλένα παραλίγο να ξεμαλλιάσει σερβιτόρα που την "έπεφτε" στον Σάκη

Χαμός επικράτησε σε καφετέρια που βρέθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη, με σκοπό να παραχωρήσουν συνέντευξη σε εκπομπή της τηλεόρασης. Το ζευγάρι δεν δίστασε μπροστά στον φωτογράφο να ρίξει γερό καβγά για τα μάτια μιας σερβιτόρας.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα που τους σέρβιρε φλέρταρε τον νικητή του Survivor 4, ενώ συνεχώς έλεγε πως τον γνώριζε από πριν μπει στο παιχνίδι και είχαν βγει πολλές φορές μαζί και με φίλους του. Η Μαριαλένα λοιπόν που τα άκουγε όλα αυτά δεν άργησε να γίνει "τούρμπο".

Μπορεί να έχουν δηλώσει πως δεν τα έχουν απλά πορεύονται ο ένας δίπλα στον άλλον, ωστόσο του έλεγε συνεχώς πως "θα τελειώσουν" και πως "να μην την ξαναενοχλήσει ξανά". Ενώ, δεν δίστασε και να την... βρίσει λόγω της συμπεριφοράς που είχε η σερβιτόρα απέναντι της, καθώς την αγνοούσε εντελώς.

Μετά από αρκετά λεπτά όμως...αποκάλυψαν στην Μαριαλένα πως είναι... φάρσα της εκπομπής Πάμε Δανάη! Στο κόλπο εκτός του δημοσιογράφου ήταν και ο Σάκης Κατσούλης.