Εξαφανισμένη σήμερα η Πάμελα - Γιατί αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα

Σήμερα είναι μανούλα δύο παιδιών

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξαφανισμένη σήμερα η Πάμελα - Γιατί αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα

Στην κάμερα της εκπομπής Love it μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/9) η Πάμελα, η τραγουδίστρια της μεγάλης επιτυχίας, «Πάμε Έλα», η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να ζήσει μία πιο ήρεμη ζωή.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια εξήγησε πως εδώ και καιρό έχει πάρει την απόφαση να αφοσιωθεί στην οικογένειά της μιας και είναι μητέρα δύο παιδιών. Ταυτόχρονα μίλησε για την αλλαγή στην εμφάνισή της, η οποία ήρθε κυρίως μετά τις δύο εγκυμοσύνες, ενώ μεγάλη είναι και η αλλαγή στην εμφάνιση της Έλενας Μπάση.

Οι δηλώσεις της Πάμελα στο Love it

«Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί έχω δύο γιους, 4 και 7 ετών, είμαι μια ευτυχισμένη μαμά. Είμαι πολύ απασχολημένη με τα παιδιά μου, τώρα είμαι καλύτερα όμως γιατί έχουν μεγαλώσει και αρχίζω και κοιμάμαι, είχα να κοιμηθώ πολλά χρόνια.

Όταν άκουσα το “Πάμε Έλα” στο ραδιόφωνο δεν το πίστευα ότι συμβαίνει αυτό. Όταν άκουσα την Ελευθερία Ελευθερίου να λέει τραγούδι μου νόμιζα ότι άκουσα τη φωνή μου, δεν κατάλαβα τι έγινε. Δεν είμαι ίδια με το παρελθόν, πήρα 25 κιλά σε κάθε εγκυμοσύνη μου, 50 συνολικά, έχω μεγαλώσει, φαίνεται, αλλά μου αρέσει.

Δεν νιώθω αδικημένη με την καριέρα μου, υπήρχαν πράγματα που ήθελα να κάνω και καταστάσεις που ήθελα να είναι αλλιώς και δεν ήταν. Η νύχτα με κουράζει, δεν μου άρεσε, ήταν δύσκολο για μένα. Πολλές φορές στην Ελλάδα δουλεύεις και δεν πληρώνεσαι. Αυτό μου είχε συμβεί και είπα ότι εγώ δεν μπορώ έτσι. Σήμερα σκέφτομαι πως αντί να προσβληθεί εκείνος, που μου φέρθηκε χυδαία ή άσχημα, εγώ ήμουν η ευγενική για να μη θυμώσει και μου κάνει κακό», είπε χαρακτηριστικά η Πάμελα.

Ποια είναι η Πάμελα

Το πλήρες όνομά της είναι Πάμελα Μέλλου και γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1980 στο Σικάγο. Οι γονείς και τα αδέλφια ζούν μόνιμα στις ΗΠΑ και έρχονταν στην Ελλάδα κάθε καλοκαίρι για διακοπές. Έχει σπουδάσει Χρηματοοιικονομικά αλλά από πολύ μικρή ασχολήθηκε με το χορό και την υποκριτική λαμβάνοντας μέρος σε πολλά musicals.

Αρχικα κυκλοφόρησε ένα μικρό cd-single με τίτλο το όνομά της ενώ ο πρώτος της ολοκληρωμένος δίσκος βγήκε το 2000 και έχει τον τίτλο «Ετη φωτός». Μέχρι το 2004 ακολούθησαν ακόμη δύο albums και δύο cd- singles. Τα πιο γνωστά της κομμάτια είνα το "Πάμε έλα!", "Φωτοβολίδα", "Θα με χάσεις" και το καταπληκτικό "Δεν θα σ΄ αφήσω". Η Πάμελα είναι κυρίως τραγουδίστρια της pop και της dance μουσικής. Μετά όμως το 2005 κάπου χάθηκε ενώ η πιο πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση ήταν στο Dancing with the stars (2011).