Σασμός: Spoiler "σεισμός" από την Βέρα Μακρομαρίδου - "Οι υποψίες για τον δολοφόνο πάνε στον..."

"Θα ερευνήσουν αν έχει άλλοθι και αν ήξερε για τον δεσμό μου με τον Στεφανή"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός: Spoiler

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Τρίτης (28/9) η Βέρα Μακρομαρίδου. Η τηλεοπτική Άσπα αναφέρθηκε στις εξελίξεις της δραματικής σειράς του ALPHA, Σασμό.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως στο αποψινό επεισόδιο θα ομολογήσει στην αστυνομία ότι είχε ερωτική σχέση με τον Στεφανή, φέρνοντας κυριολεκτικά τα πάνω κάτω.

Οι αποκαλύψεις της Βέρας Μακρομαρίδου για τον Σασμό

«Θα οδηγηθεί στο τμήμα η Άσπα και ο σύζυγό της για να μάθει γιατί υπήρξαν τα μηνύματα στο κινητό του Στεφανή. Αποκαλύπτεται ο δεσμός μου με τον Στεφανή. Ομολογώ στο τμήμα. Τώρα οι υποψίες για τον δολοφόνο πάνε στον Κώστα. Θα ερευνήσουν αν έχει άλλοθι και αν ήξερε για τον δεσμό μου με τον Στεφανή.

O Κώστας είναι νευρικός και οξύθυμος αλλά ακόμη ο θεατής δεν ξέρει για τι συμβαίνει αυτό. Η Άσπα δεν περνούσε καλά στον γάμο της με τον Κώστα. Τα πράγματα είχαν λίγο βαλτώσει. Το χωριό θα αργήσει να μάθει για τον δεσμό της με τον Στεφανή. Θα φανεί πως η Άσπα θα καλύψει τον Κώστα αν αποδειχτεί πως αυτός είναι ο δολοφόνος. Η Άσπα είναι υπέρ του έρωτα γενικά. Στηρίζει τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ και πιστεύει πως οι οικογένειες θα τα βρουν».

Τι θα συμβεί ανάμεσα σε Βασιλική και Μαθιό;

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας (27/9) ο Δημήτρης Λάλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Σασμό και στο πώς πρόκειται να εξελιχθεί η σχέση του Μαθιού με τη Βασιλική.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λάλος εξήγησε πώς αντιλαμβάνεται την βεντέτα ο Μαθιός, ενώ αποκάλυψε πως σύντομα θα μάθουμε ποιος σκότωσε τον Στεφανή, ενώ και ο Τάσος Νούσιας έδωσε ένα «καυτό» spoiler για τη δολοφονία του χαρακτήρα του.

«Η αγάπη που δέχομαι από το κοινό είναι τεράστια. Την απολαμβάνω. Τους ευχαριστώ όλους… Η αγάπη είναι το ίδιο καλή από όπου και αν την παίρνεις αρκεί να είναι αγάπη. Απλά τώρα είναι μεγαλύτερη… Προσπαθώ να είμαι γενναιόδωρος με τον κόσμο που με πλησιάζει…

Ο Μαθιός είναι εγκλωβισμένος σε αυτή την κατάσταση της βεντέτας και θα πρέπει να ενεργήσει. Το ενδιαφέρον θα είναι να δούμε ποιες θα είναι οι τελικές του πράξεις. Ο Μαθιός θα είναι δίπλα στην Βασιλική και τον Νικηφόρο. Ότι ελπίζετε και περιμένετε για τον Μαθιό και τη Βασιλική είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί. Έχουμε πολύ δρόμο.

Έχουμε να ζήσουμε πολλά και οι χαρακτήρες θα ζήσουν διάφορες καταστάσεις όμορφες και άσχημες. Ο δολοφόνος του Στεφανή θα αποκαλυφθεί πολύ σύντομα. Θα προκαλέσει μια μεγαλύτερη ένταση αυτό. Ο Μαθιός δεν είναι ούτε καλός ούτε κακός, είναι ο Μαθιός. Το καλό και το κακό δεν είναι ένα εργαλείο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σαν ηθοποιός», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λάλος.