Βασίλης Καρράς: «Δε θέλω να πουλάω όνειρα σε ένα κορίτσι ή ένα αγόρι...»

Κάθετος για τη συμμετοχή του σε talent show

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βασίλης Καρράς: «Δε θέλω να πουλάω όνειρα σε ένα κορίτσι ή ένα αγόρι...»

Συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα παραχώρησε ο Βασίλης Καρράς λίγο μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή του στο J2US και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να μην συμμετέχει ποτέ σε κάποιο μουσικό ριάλιτι.

Όπως εξήγησε ο τραγουδιστής, δεν θέλει να πουλάει "όνειρα" σε ένα παιδί που ξεκινάει τώρα την καριέρα του καθώς τα πράγματα στην αγορά είναι πολύ δύσκολα.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Καρρά

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο για τα νέα παιδιά να βρουν έναν δρόμο με αγκάθια που έχουμε πίσω μας. Αρκετά παιδιά είναι πολύ πληρωμένα από τα τάλεντ σόου γιατί τους πουλάνε όνειρα και ο σκοπός είναι να τους πουλάμε και ελπίδες.

Θέλω να πω σε ένα παιδί που ψάχνει να κάνει μια δουλειά που αγαπάει, εάν δεν κάνει μια δεύτερη δουλειά, δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του με απαιτήσεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολα και για τα κορίτσια ακόμα πιο δύσκολα να βρουν στον ήλιο μοίρα.

Μπορούμε όμως να γυρίσουμε πίσω τον τροχό και να τραγουδάμε σε μικρά μαγαζάκια και ταβερνάκια για να έχουμε επαφή με τον κόσμο στο ξεκίνημα», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καρράς.

«Είδα τον Βασίλη Καρρά και δεν μπορούσε να καθίσει, γιατί ρε συ έγινε έτσι;»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Πέμπτης (9/9) η Εύη Δρούτσα, η οποία αναφέρθηκε στην καριέρα της καθώς και στους ανθρώπους με τους οποίους έχει συνεργαστεί, κάνοντας μία ιδιαίτερη αναφορά στον Βασίλη Καρρά.

Την ίδια στιγμή μίλησε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την καριέρα που έκανε μετά τη συμμετοχή του στο Fame Story, ενώ ήταν αυστηρή στις δηλώσεις της όπως κάθε φορά.

«Ήταν άψογη η συνεργασία μου με τη Μαρινέλλα. Έχουμε κάνει τέσσερις δίσκους μαζί, γελάγαμε πολύ. Η Μαρινέλλα είναι κυρία, δεν προσπαθεί να γίνει. Η Άντζελα Δημητρίου είναι μια κυρία, είναι η καλύτερη… ζεμπεκλού. Το τραγούδι “Ο δικός μου ο δρόμος” είναι η ζωή μου. Στη ζωή μου μόνο μοναξιά έχω νιώσει.

Στη δουλειά μου είμαι δυνατή, στη ζωή μου είμαι στόκος. Δεν την έφτιαξα σωστά. Δεν έχω ακούσει κανένα μεγάλο τραγούδι. Μου άρεσε πάρα πολύ το “Αθήνα μου”. Τον Αργυρό τον είχαμε εμείς στο Fame Story κι έφυγε νωρίς. Κι όμως προσπάθησε κι έγινε αυτός. Με νευρίασε πάρα πολύ ο Στέφανος Κορκολής γιατί αποποιήθηκε τα τραγούδια που είχε κάνει.

Τον Βασίλη Καρρά τον αγαπώ πάρα πολύ, τον είδα σε μια εκπομπή ότι δεν μπορούσε ούτε να καθίσει. Τον βλέπεις και λες γιατί ρε συ έγινε έτσι;», είπε χαρακτηριστικά η Εύη Δρούτσα.