Δικαίωση για τον Γιώργο Λιάγκα - Ένοχος ο παλιός του συνεργάτης που του «έφαγε» 300.000 ευρώ

Θετικές οι εξελίξεις με τον παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δικαίωση για τον Γιώργο Λιάγκα - Ένοχος ο παλιός του συνεργάτης που του «έφαγε» 300.000 ευρώ

Μέσα από την σημερινή (28/9) εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ανακοινώθηκε πως ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε νικητής στην αντιδικία που είχε με τον συνεργάτη της χρηματιστηριακής που του «έφαγε» 300.000 ευρώ.

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε αποφασίσει να επενδύσει ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων του σε μια χρηματιστηριακή εταιρία και για αυτόν τον λόγο εμπιστεύτηκε έναν συνεργάτη αυτής της εταιρίας τον οποίο και είχε γνωρίσει το 2007 στο πλαίσιο της προεκλογικής τότε εκστρατείας του στη Λάρισα.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως νόμιζε με αποτέλεσμα όλα αυτά τα χρόνια να παλεύει να βρει το δίκιο του.

Τελικά, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, καταδικάστηκε από το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη επτά ετών καθώς με μια σειρά από πράξεις από το 2010 και μετά εξαπάτησε τον παρουσιαστή εξαναεμίζοντας το χαρτοφυλάκιο του ύψους περίπου 330.000 ευρώ.

Η δικαίωση του Γιώργου Λιάγκα

Το βέτο της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι πραγματικά πολύ δύσκολη σε όλες τις ζώνες αλλά περισσότερο στην πρωινή! Η Δανάη Μπάρκα σε σύγκριση με πέρυσι έχει σηκώσει κεφάλι και γενικά οι αντίπαλοι σταθμοί του ΑΝΤ1 έχοντας αποκτήσει περισσότερη μυθοπλασία και projects ενισχύουν την θεματολογία τους στις πρωινές εκπομπές κάνοντας το κοινό να αμφιταλαντεύεται για το που θα "κάτσει".

Ο σταθμός του Αμαρουσίου, βέβαια, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη καθώς το δυνατότερό του project - οι Άγριες Μέλισσες - δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα (δείτε εδώ πότε κάνουν πρεμιέρα). Εν αναμονή, λοιπόν, αυτού του comeback, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είπαν να... κάνουν την κίνησή τους για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog οι δυο παρουσιαστές άσκησαν βέτο τους ιθύνοντες του σταθμού πως οι πρωταγωνιστές των Άγριων Μελισσών δεν θα εμφανίζονται σε άλλες εκπομπές, κι ειδικά σε αυτές που βρίσκονται απέναντί τους!

Σου λέει, δεν γίνεται η καλύτερη σειρά του σταθμού να μην πλασάρεται αποκλειστικά και μόνο από το ίδιο το κανάλι και το καστ να δίνει αποκλειστικές συνεντεύξεις στους ανταγωνιστές!

Όπως το GNTM καλύπτεται από τις εκπομπές του σταθμού αποκλειστικά και μόνο, έτσι θα έπρεπε να λειτουργεί και η μυθοπλασία στον ΑΝΤ1 γιατί αυτό είναι κάτι που θα τους ανεβάσει την τηλεθέαση!

Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι τόνισε στην διοίκηση πως όπως ο ALPHA δίνει αποκλειστικότητες από τον Σασμό στην Τσιμτσιλή και την Καινούργιου έτσι θα πρέπει να πράξουν κι αυτοί!

Τώρα ποια απόφαση πάρθηκε τελικώς... θα φανεί στο χειροκρότημα!