Παντρεύεται ο Απόστολος Γκλέτσος; Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση με την σύντροφό του

Μάγεψε τα βλέμματα με την μωβ φούστα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παντρεύεται ο Απόστολος Γκλέτσος; Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση με την σύντροφό του

Δεν κάνουν συχνά εμφανίσεις, αποφεύγουν τα κοσμικά στέκια και γενικότερα τα events για ευνόητους λόγους και προτιμούν να βρίσκονται μακριά από τα φλας της δημοσιότητας. Ο λόγος για τον Απόστολο Γκλέτσο και την Ιζαμπέλα Αρβανίτη, που πρώτο το YOU σάς είχε αποκαλύψει το περασμένο καλοκαίρι την όμορφη γυναίκα που μπήκε στη ζωή του ηθοποιού περίπου έναν χρόνο πριν, φέρνοντας κυριολεκτικά τα πάνω – κάτω και αλλάζοντας τη μέχρι πρότινος κοσμοθεωρία του.

Ο “σκληρός” πρωταγωνιστής, που είχε αφήσει σε δεύτερη μοίρα την προσωπική του ζωή μέχρι πριν από λίγο καιρό, αρχικά γοητεύτηκε και στη συνέχεια ερωτεύθηκε την πρώην “σιδηρά κυρία” του ΥΓΕΙΑ -μεταξύ των άλλων επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων- Ιζαμπέλα Αρβανίτη και η σχέση τους, καθώς λένε οι πληροφορίες, πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Κάποιες, μάλιστα, που μιλάνε ακόμα και για γάμο, δεν έχουν επιβεβαιωθεί προς το παρόν, όμως το ζευγάρι συζεί αρκετό καιρό και σκέφτεται το ενδεχόμενο να επισημοποιήσει την σχέση του.

Ο Απόστολος, πάντως, παρόλο που είναι φειδωλός σε δηλώσεις που αφορούν στην προσωπική του ζωή, ίσως είναι η πρώτη φορά που μετά το δημοσίευμα του YOU παραδέχτηκε σε συνεντεύξεις του ότι είναι ερωτευμένος και σε μια σοβαρή σχέση μετά από πολύ καιρό, που τον κάνει να περνάει καλά.

Σε ένα κενό από τα γυρίσματα που κάνει για τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ “Μόλις χτες”, το ζευγάρι έκανε την περασμένη Κυριακή την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Ηρώδειο - συγκεκριμένα στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου, όπου έδωσε το “παρών” όλη η αφρόκρεμα της Αθήνας. Οι δυο τους, σεμνοί και χαμηλών τόνων, κάθισαν στις πρώτες θέσεις διακριτικά χωρίς, όμως, να ξεφύγουν από τον φακό που διέκρινε την παρουσία τους...

Υπέρλαμπρη η σύντροφος του Απόστολου Γκλέτσου

Απόστολος Γλέτσος γαμπρός

Περισσότερα στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα και κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1, 5 ευρώ