Ντυμένοι ασορτί - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τα ψώνια με τον γιο της

Ο Γιάννης -Εφραίμ έχει μεγαλώσει αρκετά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντυμένοι ασορτί - Αποκλειστικές φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τα ψώνια με τον γιο της

Δεν είναι τυχαίο πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή δηλώνει full time μαμά, αφού παρότι τα πρωινά της την καλούν στην καθημερινή εκπομπή της «Happy Day στον Alpha» -όπου έχει κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα στη σεζόν- εκείνη φροντίζει συνεχώς για τις ανάγκες των παιδιών της και χαρακτηριστικό είναι πως περνά μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Ο φακός του YOU τη συνάντησε με τον γιο της, Γιάννη-Εφραίμ, που πλέον έχει μεγαλώσει και μπορεί να συνοδεύει τη μαμά του, χωρίς να χρειάζεται εκείνη να τον κρατά στην αγκαλιά της. Ντυμένοι ασορτί, και οι δύο με τζιν σορτς, έκαναν τις βόλτες τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και χάρηκαν μερικές πολύτιμες στιγμές ενός σαββατιάτικου πρωινού, χωρίς άγχος και πίεση. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως, μετά τις μεγαλύτερες αδελφές του, Νάγια και Μαίρη, ξεκίνησαν τα... βάσανα και για τον βενιαμίν της οικογένειας, που πηγαίνει πλέον νήπιο.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Όπως αποκάλυπτε η παρουσιάστρια, και της μετέφερε η δασκάλα του, ο μικρός της γιος ζήτησε να μιλήσει με τον μπαμπά του, Θέμη Σοφό, στο τηλέφωνο και όχι σ' εκείνη την προηγούμενη εβδομάδα, κάτι που προκάλεσε τα γλυκά της παράπονα όταν επέστρεψε στο σπίτι...

Ο γιος της Σταματίνας Τσιμτσιλή έχει μεγαλώσει αρκετά

Σταματίνα Τσιμτσιλή θέμης Σοφός γιος
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα και κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα με μόνο 1,5 ευρώ

Η Σταματίνα φοράει λευκό πουκάμισο (παρόμοιο θα βρεις στα Marks & Spencer με €34,95, τσιν σορτς (παρόμοιο θα βρεις στο Bershka με €15,99) και neon τσάντα Bottega Veneta.

Έτοιμη για το 4ο παιδί η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Στην κάμερα της εκπομπής Όλα Γκουντ μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (18/9) η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού.

Την ίδια στιγμή, αναφέρθηκε και στην φετινή τηλεοπτική σεζόν αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης των εκπομπών, τονίζοντας πως υπάρχει μεγάλος πια ανταγωνισμός.

«Είναι μία πολύ ανταγωνιστική σεζόν με πάρα πολλές εκπομπές σε όλες τις ζώνες. Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός, μού αρέσει να υπάρχει χώρος για όλους. Δεν με αγχώνουν αλλά τα παρακολουθώ. Προσπαθώ να μην κοιτάω το δέντρο αλλά το δάσος.

Ο Θέμης Σοφός θέλει 4-5 παιδιά. Εγώ έχω βάλει άνω τελεία».