Πασχάλης: «Έχουν κυκλοφορήσει διάφορες σαχλαμάρες για την Αλίκη, δεν ισχύουν»

«Ο κόσμος θεωρεί ότι η Αλίκη είναι ένα σκληρό άτομο. Έχουν κυκλοφορήσει διάφορα για “παντόφλες”»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πασχάλης: «Έχουν κυκλοφορήσει διάφορες σαχλαμάρες για την Αλίκη, δεν ισχύουν»

Καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος ήταν ο Πασχάλης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα του καθώς και για την άριστη σχέση του με τη σύζυγό του, Αλίκη Αρβανιτίδη.

Μάλιστα όπως εξήγησε, η Αλίκη Αρβανιτίδη έχει δεχθεί ανά καιρούς διάφορα σχόλια σχετικά με το πόσο σκληρή είναι, κάτι το οποίο δεν ισχύει.

Μάλιστα, πριν από κάποιες μέρες, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε σε συνέντευξή του και για την περίφημη ατάκα του για το «Στιγμιαίο Λάθος».

Οι δηλώσεις του Πασχάλη για τη σύζυγό του

«Είναι ένας σύντροφος που τον επέλεξα συνειδητά. Αναζήτησα ένα κορίτσι να με φυλάει. Γιατί πίστευα ότι αν θέλω να συνεχίσω στον χώρο αυτό πρέπει να έχω έναν άνθρωπο να με αγαπάει και να ενδιαφέρεται για αυτό που κάνω» είπε.

«Είναι σημαντικό να έχεις έναν άνθρωπο να σου λέει τι είναι στραβό και τι είναι ίσιο. Όποιος δεν έχει κάποιον να τον αγαπάει η καριέρα του δεν πήγε τόσο καλά όσο θα έπρεπε», είπε χαρακτηριστικά.

«Η Αλίκη για μένα είναι το έτερόν μου ήμισυ. Εδώ παίρνω την ευκαιρία να πω ότι η Αλίκη δεν είναι αυτό που ξέρει ο κόσμος. Ο κόσμος θεωρεί ότι είναι ένα σκληρό άτομο. Έχουν κυκλοφορήσει διάφορες “παντόφλες”, διάφορες σαχλαμάρες. Δεν ισχύει. Δεν βιώνουμε κάτι στο σπίτι μου. Είναι βλακεία πέρα για πέρα αυτό που λέει ο κόσμος. Με πληγώνει».

Λίγα λόγια για τον Πασχάλη

Ο Πασχάλης (πλήρες όνομα: Πασχάλης Αρβανιτίδης, 24 Αυγούστου 1946) είναι Έλληνας τραγουδιστής.

Γεννήθηκε στο Δοξάτο Δράμας. Η καριέρα του ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία με το συγκρότημα των Olympians, ενώ αργότερα ακολούθησε σόλο καριέρα. Το 1977 συμμετέχει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision μαζί με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Μαριάννα Τόλη και Μπέσσυ Αργυράκη, κερδίζοντας για την Ελλάδα την 5η θέση με το τραγούδι Μάθημα Σολφέζ του Γιώργου Χατζηνάσιου και της Σέβης Τηλιακού.

Έχει ηχογραφήσει πάνω από 30 μεγάλους δίσκους, πολλοί εξ αυτών έγιναν χρυσοί και πλατινένιοι ξεπερνώντας τα 200.000 αντίτυπα. Η κυκλοφορία των δίσκων του Party On The Rocks, 9 Τρόποι Αγάπης, Ερωτικά Μηνύματα, Παντού Φωτογραφίες σου, αποτελούν έως και σήμερα σταθμό στην ελληνική δισκογραφία, με πωλήσεις ρεκόρ 150.000 - 200.000 αντίτυπα.

Το χειμώνα του 1972 μετά από παρότρυνση της δισκογραφικής του εταιρείας, πήρε την μεγάλη απόφαση και κατέβηκε στην Αθήνα για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του ως σόλο τραγουδιστής. Η επιτυχία ήρθε αμέσως. «Τρέξε μεσ’ στη συντροφιά μας να μπεις», «Jesus Christo», «Ουρανέ που περνάς», «Το τραγούδι μου» και πολλές άλλες χρυσές επιτυχίες που έκαναν τον Πασχάλη Super Star, το ίνδαλμα της νεολαίας της δεκαετίας του 1970, που οι εμφανίσεις του απαιτούσαν την παρουσία της αστυνομίας, αφού οι αναρίθμητες θαυμάστριές του πάθαιναν, κυριολεκτικά, στη θέα του, υστερία.