Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Τρίτο χειρουργείο για τη Nαστάζια Μητροπούλου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

«Είχα σπασμένη σπονδυλική στήλη, είχε δημιουργηθεί πρόβλημα στην κοιλιακή χώρα και στα έντερα»

Τρίτο χειρουργείο για τη Nαστάζια Μητροπούλου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού
News 29.09.2021 11:25
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η Ναστάζια Μητροπούλου, είναι το κορίτσι που γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια, μέσα από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Η ιστορία του ξυλοδαρμού της είχε συγκλονίσει το κοινό και σήμερα, η νεαρή κοπέλα είναι αναγκασμένη να κάνει ένα ακόμα χειρουργείο.

Συγκεκριμένα, η Ναστάζια Μητροπούλου μίλησε στην εφημερίδα On Time και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της, στο κίνημα Me Too καθώς και στην θεραπεία που ακολούθησε προκειμένου να καταφέρει να ξεπεράσει τον μεγάλο τραυματισμό της.

Οι δηλώσεις της Ναστάζιας Μητροπούλου

«Περνάω υπέροχα εδώ. Έχω την οικογένειά μου, τα ζωάκια μου, τους φίλους μου… Έχω ξεκινήσει γυμναστήριο και με έχει ανεβάσει πολύ ψυχολογικά και σωματικά. Γίνομαι πιο δυνατή. Ζωγραφίζω καθημερινά καθώς αυτό είναι κάτι που με κάνει και ξεφεύγω. Επίσης ετοιμάζω καινούργια τραγούδια, η μουσική είναι ένας άλλος τρόπος έκφρασης.

Εκείνη την περίοδο της ζωής μου ήθελα ψυχική γαλήνη και να απομακρυνθώ από όλα. Πέρασα πάρα πολύ όμορφα, γνώρισα απίστευτους ανθρώπους και αυτό με άλλαξε σαν άνθρωπο. Απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Αναφερόμενη στο κίνημα Me Too και στις γυναίκες που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν, είπε:

«Προσωπικά τις θεωρώ ηρωίδες. Είναι πολύ δύσκολο το να αποκαλύπτεις θέματα τόσο προσωπικά που σε βασανίζουν. Από μένα ένα μεγάλο μπράβο. Δυστυχώς υπάρχουν πολλές γυναίκες που νιώθουν ότι είναι τελείως μόνες και δεν έχουν κάποιον να τους βοηθήσει μα ξεφύγουν από το μαρτύριο που ζουν. Επίσης καμιά φορά νιώθουν ντροπή ενώ δε θα έπρεπε. Αυτοί που πρέπει να ντρέπονται είναι οι θύτες».

Όσο για τον δικό της Γολγοθά εξομολογείται: «Νιώθω δικαιωμένη. Το να αποκαλύψω ένα τόσο προσωπικό ζήτημα μου ήταν δύσκολο αλλά στο τέλος ελευθερώθηκα. Όλο αυτό που έζησα με έκανε πιο δυνατή και πιο προσεκτική όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις. Όταν τραυματίζεσαι είτε ψυχικά είτε σωματικά, πάντα μένουν σημάδια και ουλές. Το θέμα είναι πως θα τα διαχειριστείς.

Ναστάζια Μητροπούλου ξυλοδαρμός

Δόξα τω Θεώ έχω δίπλα μου ανθρώπους που με στηρίζουν και είναι εκεί σε ό,τι και αν μου συμβεί. ‘Έχω κάνει δυο επεμβάσεις λόγω της σωματικής βίας που ασκήθηκε πάνω μου καθώς είχα σπασμένη σπονδυλική στήλη, είχε δημιουργηθεί πρόβλημα στην κοιλιακή χώρα και στα έντερα και τώρα έχω μια ακόμα επέμβαση που πρέπει να κάνω, αλλά προσπαθώ να σκεφτώ θετικά».

Τι είχε αποκαλύψει τότε η Ναστάζια Μητροπούλου για το περιστατικό

«Είχαμε πάει Ναύπλιο με τη μητέρα μου και γυρίσαμε σπίτι. Εκείνη έφυγε και κατέβηκε στον Γαλατά και το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι ήταν ότι σκεφτόμουν τι ώρα να έφτιαχνα το τσάι της μαμάς. Αυτή είναι η τελευταία μου ανάμνηση. Ο αδελφός μου άκουσε ένα μπαμ και έτρεξε να δει τι έγινε. Φοβήθηκε πολύ και πήρε τηλέφωνο τη μητέρα μου να έρθει. Εγώ ξύπνησα μέσα στο αυτοκίνητο και λέω πού είμαι…τι γίνεται…ήμουν μέσα στα αίματα. Λιποθύμησα; Γλίστρησα; Δεν ξέρω…»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εύβοια: Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας από τον σύζυγό της

Super Κική: Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μαζί με την κολλητή της από 30 άντρες

Share