Λιάγκας σε Σκορδά: "Εγώ θα σε είχα ξεσκίσει" - Έμειναν όλοι "παγωτό" στον αέρα του Πρωινού

Σοκαρισμένη και η Φαίη - "Παιδί μου πας καλά;"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λιάγκας σε Σκορδά:

Την συνέντευξη που παραχώρησε η Φαίη Σκορδά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης (28/9) συζητούσε η παρέα του Πρωινού στην σημερινή (29/9) εκπομπή. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε μια... επική ατάκα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής τόνισε πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν την πίεσε καθόλου, κάτι που ωστόσο η ίδια διέψευσε, μιας και θεώρησε πως αποκάλυψε αρκετά.

Ο επικός διάλογος που είχαν η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας

Γιώργος: Δεν σε ρώτησε, δεν σε πίεσε καθόλου. Εγώ διαφωνώ με αυτό. Εγώ κάνω πιο επιθετικές συνεντεύξεις.

Φαίη: Το θέμα είναι το αποτέλεσμα. Μίλησα.

Γιώργος: Σιγά. Δεν είπες τίποτα. Ούτε σε πίεσε. Αν δεν σε πιέσει ο παρουσιαστής, πώς να πεις;

Φαίη: Δεν είπα πράγματα;

Γιώργος: Εγώ θα σε είχα ξεσκίσει.

Φαίη: Θα με είχες ξεσκίσει;

Γιώργος: Ε, βέβαια. Εννοώ δημοσιογραφικά. Τον πιέζεις τον καλεσμένο. Είναι πολύ ευγενής, αλλά θέλει λίγο… Είπες περιμένω κι εγώ να παντρευτώ, να βρω τον έρωτα της ζωής μου, γενικόλογα. Συγκεκριμένα δεν είπες κάτι. Δεν έβγαλες τίτλο.

Φαίη: Παιδί μου πας καλά; Τι ήθελες να πω;

Επεισοδιακός ο χωρισμός της Φαίης Σκορδά με τον Λιάγκα: "Όταν χωρίσαμε δεν ήταν εύκολο. Ο Γιώργος είπε στα παιδιά..."

«Ήταν επιλογή μου να έρθει ο Γιώργος. Μέσα από συζητήσεις ήρθε το όνομα και το πρότεινα εγώ. Σε ότι αφορά στα παιδιά χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Έκανα ένα εκατομμύριο σενάρια. Όταν χωρίσαμε υπήρχε μια ένταση, δεν ήταν εύκολο, απλώς για εμάς, αυτό που είπαμε είναι ότι προτεραιότητα είναι τα παιδιά μας και ισχύει. Ο Γιώργος το είπε στα παιδιά ότι θα ήμαστε στην εκπομπή μαζί. Ο μεγάλος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ γιατί το είχε ζήσει μαζί μας στα γυρίσματα, ο μικρός αντίθετα είπε “θα μαλώσετε, θα σκοτωθείτε, θα σας διώξουν και δεν θα έχουμε λεφτά να φάμε”»

Για τον λόγο που χώρισαν επαγγελματικά: «Γιατί όταν είναι η αρχή, έχεις το συναίσθημα. Υπήρχε ένταση. Το τελευταίο διάστημα υπήρχε ένταση, δεν ήμασταν καλά, τώρα γελάμε. Θέλει χρόνο δεν είναι απλό, τουλάχιστον για εμένα. Μιλάμε για έναν γάμο. Όταν ο Γιώργος ήταν στον ΣΚΑΪ και έβλεπα τα νούμερα, ήθελα να πάει καλά μέσα μου. Τον έχω ψηλά τον Γιώργο, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου».

«Όταν κάνω κάτι λάθος μου αρέσει να το λέω. Γενικά ήμουν υπερπροστατευτική και καταλαβαίνω ότι ήταν υπερβολικό. Με ακούει ο Γιώργος, εγώ τα σκέφτομαι περισσότερο, αλλά με ακούει», πρόσθεσε.

Τα νούμερα της τηλεθέασης την αγχώνουν, αλλά πάντα παραμένει ψύχραιμη. «Παλιά όταν έβγαιναν πολύ νωρίς ήταν το πρώτο πράγμα που κοίταγα. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι παράλληλα με το “Πρωινό”. Μου γινόταν πάντα πρόταση, αλλά από την πρώτη στιγμή είχα πει ότι θα κάνω μόνο ένα πράγμα. Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξει αυτό και να κάνω κάτι άλλο. Θέλω ζωντανό, δεν θα έκανα το “Ρουκ Ζουκ”, δεν με φτιάχνει».

Η αναφορά της στο ενδεχόμενο ενός γάμου

«Ούτε σταματάω να ονειρεύομαι και να λέω έχει τελειώσει ο έρωτας για εμένα. Θέλω να ζω στο ροζ συννεφάκι και να προσμένω το ιδανικό, δεν θέλω να το βγάζω εκτός. Το έχω μέσα στο μυαλό μου ότι μπορεί να γίνει κάτι μαγικό. Μετά σκέφτομαι πρακτικά που λέει ότι αν δεις την καθημερινότητά μου δεν γίνεται αυτό. Θα ήθελα αλλά ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο. Είμαι δύσκολη πολύ. Είμαι πάρα πολύ απαιτητική με τον εαυτό μου και με αυτόν που έχω απέναντι. Είμαι δύσπιστη. Όταν εμπιστεύομαι αφήνομαι, δεν εμπιστεύομαι εύκολα».