Στα δικαστήρια η Μαργαρίτα Θεοδωράκη 20 μέρες μετά την κηδεία του πατέρα της

Σε ποιον έκανε ασφαλιστικά μέτρα;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στα δικαστήρια η Μαργαρίτα Θεοδωράκη 20 μέρες μετά την κηδεία του πατέρα της

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αναγκάστηκε να προσφύγει στη δικαιοσύνη, λίγες εβδομάδες μετά τον θάνατο του αγαπημένου της πατέρα, Μίκη Θεοδωράκη. Συγκεκριμένα, έκανε ασφαλιστικά μέτρα σε έναν άνδρα ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι γιος του αείμνηστου συνθέτη.

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, εξήγησε πως στο παρελθόν είχε έρθει σε επαφή με τον συγκεκριμένο άνδρα για μία συνεργασία η οποία τελικά δεν ευδοκίμησε.

Έτσι, 20 μέρες μετά την κηδεία του πατέρα της, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη του έκανε ασφαλιστικά μέτρα καθώς θεώρησε πως έχει σκοπό να διεκδικήσει μερίδιο από την περιουσία του Μίκη Θεοδωράκη.

Οι δηλώσεις της Μαργαρίτας Θεοδωράκη

«Είναι ο Ν.Κ. και είναι ένας καλός μουσικός παραγωγός. Όταν τον είδα στο Άλσος Νέας Σμύρνης, να βγάζει αφίσες, είναι too much. Εμένα αδερφός μου είναι ο Γιώργος Θεοδωράκης», είπε χαρακτηριστικά.

Η φωτογραφία της Μαργαρίτας Θεοδωράκη με την μητέρα της μετά τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη

Λίγες μέρες έχουν συμπληρωθεί από τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη που σκόρπισε θλίψη σε όλο το πανελλήνιο. Η κόρη του, Μαργαρίτα, λίγο μετά την κηδεία, δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη μητέρα της.

Η ίδια λοιπόν, που αυτές τις μέρες έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες και αναρτήσεις για την οικογένεια της και κυρίως για την απώλεια του πατέρα της, θέλησε να μοιραστεί ένα νέο στιγμιότυπο με μητέρα της, Μυρτώ Αλτίνογλου, η οποία είναι 94 ετών στο Facebook.

Στην λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης η Μαργαρίτα Θεοδωράκη έγραψε χαρακτηριστικά: «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ, ΤΗΝ Μαργαρίτα ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟ ΟΡΕΣΤΗ ΚΑΝΕΛΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΗΛΙΑ ΑΛΤΙΝΟΓΛΟΥ».

 Μαργαρίτα Θεοδωράκη η φωτογραφία με την μητέρα της λίγες μέρες μετά την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη