Σπάνια εξομολόγηση του Ουγγαρέζου για την Ιλένια Ουίλιαμς - «Μεταφέραμε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι»

«Δεν ήμασταν έτοιμοι να συνεργαστούμε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπάνια εξομολόγηση του Ουγγαρέζου για την Ιλένια Ουίλιαμς - «Μεταφέραμε τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι»

Το μεσημέρι της Τετάρτης (29/9) η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της, σχολίασαν τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά το βράδυ της Τρίτης (28/9) στο The 2night Show, σχετικά με την τηλεοπτική επανασύνδεση της με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό και έτσι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στη σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε από τον συνεργάτη της να της εξηγήσει πώς ήταν η σχέση των δύο παρουσιαστών και πώς κατάφεραν να δουλέψουν ξανά μαζί μετά το διαζύγιο.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τη σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς

«Στη δουλειά γίνονται γροθιά. Στα καλά, όταν πηγαίνανε πάρα πολύ καλά, τρωγόντουσαν», είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Όταν δουλεύαμε μαζί με την Ιλένια μεταφέραμε τα θέματα της δουλειάς στο σπίτι, δεν ήμασταν έτοιμοι για να συνεργαστούμε», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

Η απρόσμενη ερώτηση της Μενεγάκη στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς

Λίγο μετά την έναρξη της σημερινής της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει μία αρκετά προσωπική ερώτηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο σχετικά με τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς, με αφορμή τον σκύλο του, τον Κούπερ.

Ο καιρός έχει περάσει και πλέον και οι δύο μιλάνε με μεγάλη άνεση για τον χωρισμό του. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα σε δηλώσεις του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε ξεκαθαρίσει πως την αγαπά πολύ και την εκτιμά σαν άνθρωπο, αλλά δεν του λείπει.

«Ήθελα να σε ρωτήσω τον σκύλο τον είχες κάνει δώρο στο πρώην κορίτσι σου, χωρίσατε πως έμεινε σε σένα το σκυλάκι, ή το μοιράζεστε», είπε η Ελένη Μενεγάκη, αναφερόμενη στην σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από τη μεριά του, της απάντησε: «Έπρεπε στην αρχή που ο καθένας ήθελε τον χρόνο του, τον πήρα εγώ γιατί μπορούσα να τον πάω παντού. Είχα την ευχέρεια να πηγαίνω παντού με τον σκύλο και εδώ θα τον φέρω».