Super Κατερίνα: Αυτή ήταν η τρυφερή έκπληξη για τα γενέθλια του Θέμη Αδαμαντίδη

Τι ανέφερε για την Σάσα Σταμάτη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Αυτή ήταν η τρυφερή έκπληξη για τα γενέθλια του Θέμη Αδαμαντίδη

Η εκπομπή του ALPHA «Super Κατερίνα» βρέθηκε στις πρόβες του Θέμη Αδαμαντίδη και της Σάσας Σταμάτη προκειμένου να κάνουν έκπληξη στον τραγουδιστή, αφού έχει τα γενέθλιά του.

Μάλιστα, στην δηλώσεις που έκανε ο λαϊκός τραγουδιστής είπε τα καλύτερα για την παρτενέρ του στο show. «Είναι αυθόρμητη, εκφράζει αυτό που σκέφτεται χωρίς να το φιλτράρει, είναι ανθρώπινο».

Από την άλλη, η Σάσα Σταμάτη είπε ότι «όταν εκτιθέμεθα είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε και σχόλια» για την ατάκα της που έκανε χαμό στο J2US ενώ όπως είπε δεν παρεξηγήθηκε από τα όσα της είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Μετά από την προβολή του βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να πει: «Θα τα συζητήσουμε από κοντά. Εγώ τον κρίνω από τη γενικότερη συμπεριφορά του έναν άνθρωπο.

Όταν μου συνέβη κάτι η Σάσα ήταν η πρώτη που με πήρε τηλέφωνο, όταν ξέρω ότι πέρασε δύσκολα με τον πατέρα της, όταν πηγαίνει και βοηθάει παιδάκια για μένα σημαίνει πολλά για την ψυχή του ανθρώπου.

Παρόλο που δεν μου άρεσε αυτό που έκανε προχτές και το είπα με απόλυτη ειλικρίνεια, σκέφτηκα όλο το άλλο και έκανα πίσω».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τον Αδαμαντίδη και την Σταμάτη

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τη ζωή του Θέμη Αδαμαντίδη

Ο Θέμης Αδαμαντίδης γεννήθηκε στην Καισαριανή.

Άρχισε το τραγούδι από πολύ μικρός με βιώματα από το ρεμπέτικο και το λαϊκό.

Παρ’ όλα αυτά ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του '70 μετά από μία εντυπωσιακή εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Να η ευκαιρία» όπου τραγούδησε το «Θα με θυμηθείς» του Γιάννη Σπανού και του Πυθαγόρα αποσπώντας το πρώτο βραβείο.

Ακολουθώντας ένα διεθνές ηχητικό μοτίβο έλαμψε ερμηνεύοντας μεταγλωτισμένα τραγούδια και νέα αντίστοιχου κλίματος, με βασικό στιχουργό τον Δημήτρη Ιατρόπουλο.

Μέσα σε αυτό το νεανικό και μοντέρνο ήχο ενσωμάτωσε σταδιακά στοιχεία του λαϊκού τραγουδιού κι άρχισε να υπηρετεί, με μεγάλη επιτυχία, ένα ρεπερτόριο που τον βοηθούσε συγχρόνως να έχει μια πετυχημένη πορεία στην νυχτερινή διασκέδαση αλλά να είναι κι αγαπημένη φωνή για τις νεότερες γενιές. Έτσι λοιπόν μετά τη συμμετοχή του στα «Βοριαδάκια» του Μάριο Τόκα…

Θέμης Αδαμαντίδης καριέρα

…πέρασε σε τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου, του Λευτέρη Χαψιάδη, του Αλέκου Χρυσοβέργη, του Σπύρου Γιατρά, του Θόδωρου Καμπουρίδη και άλλων μουσικοσυνθετών που του έδωσαν ισχυρή λαϊκή ταυτότητα στην διασκέδαση και τη δισκογραφία. Σαν χαρισματικός τραγουδιστής κέρδισε με γοργά βήματα την εκτίμηση των ομότεχνών του αλλά και του κοινού.