Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Πέτρος Ίμβριος - «Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να έρθει...»

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Πέτρος Ίμβριος - «Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να έρθει...»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη ο Πέτρος Ίμβριος ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για το flashback στη ζωή και στην καριέρα του.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στο clip του κομματιού “Πρόσεχε τι κάνεις” βγάλαμε πολλές σκηνές γιατί η Ναταλία Γερμανού ήταν πολύ πιο πληθωρική από μένα», σημείωσε ο Πέτρος Ίμβριος και συμπλήρωσε: «Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να έρθει τελευταία στιγμή στο γάμο μας γιατί είχε τις φοβίες της».

«Με τον ερχομό του γιου μου η ευτυχία μου τρίτωσε. Η Συράν με στηρίζει με αγάπη, ευαισθησία και είναι πάντα εκεί διακριτικά και έξυπνα. Για να μην δώσουμε αποκλειστικότητα σε κανέναν από τον γάμο γυρίσαμε video clip με το γάμο και την εγκυμοσύνη της Συράν.

Το κομμάτι “Αλίμονο” γράφτηκε γιατί από το CD τότε έλειπε ένα ζεϊμπέκικο. Το clip του κομματιού γυρίστηκε σε ένα ξενοδοχείο της Αθήνας που εκ των υστέρων καταλάβαμε ότι ήταν ξενοδοχείο συνευρέσεων ζευγαριών»

Ο Πέτρος Ίμβριος, μάλιστα, απάντησε και ξεκαθάρισε για τη δήλωσή του για το metoo: «Η δήλωση μου για το ελληνικό #metoo παρερμηνεύτηκε αρκετά.

Δεν εννοούσα ότι μια γυναίκα δεν πρέπει να καταγγέλλει οποιαδήποτε βία εναντίον της. Πολλές φορές κάποιες γυναίκες όμως εκμεταλλευόμενες καταστάσεις καταμαρτυρούν πράγματα που είναι ψευδή».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Πέτρου Ίμβριου

Ξεσπά ο Πέτρος Ίμβριος: «Όλες οι γυναίκες ξαφνικά θυμήθηκαν ότι...»

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε στην κάμερα «Καλοκαίρι #not» και μέσα σε όλα εξέφρασε την δική του άποψη για το κίνημα #metoo το οποίο αποτελεί ένα φλέγον ζήτημα. Επιπλέον, μίλησε και για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Πέτρου Ίμβριου

«Αν έβρισκα κάποιον ο οποίος θα προσπαθούσε να βάλει φωτιά στο διπλανό δάσος, δεν ξέρω τι θα έκανα.

Όλες οι γυναίκες ξαφνικά θυμήθηκαν ότι κάτι τους έχει συμβεί. Βέβαια θα μου πεις ναι, μην είσαι ηλίθιος, μπορεί να σκεφτόταν ότι αν το έλεγε τότε θα υπήρχε πρόβλημα. Εγώ πιστεύω ότι η δικαιοσύνη πρέπει να βρει ακριβώς τι έχει συμβεί στην κάθε μία περίπτωση. Όπως δεν συμφωνώ με την παραγραφή, Τι σημαίνει; Κάποια κοπέλα την βίασαν πριν από 20 χρόνια και λέει έχει παραγραφεί. Τι σημαίνει αυτό;

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει ή να μην κάνει το εμβόλιο. Εγώ αρνητής του εμβολίου δεν υπήρξα ποτέ, υπήρξα όμως σκεπτικιστής του εμβολίου. Δεν σου κρύβω ότι είχα κλείσει μια φορά ραντεβού για να κάνω το εμβόλιο και το ανέβαλα. Τελικά έκανα και τις δύο δόσεις. Δόξα τω Θεώ, ουρά δεν έβγαλα… Πρέπει όμως να μην μας κλείνουν τα μαγαζιά, να μην μας κάνουν ρατσιστές. Τι σημαίνει μαγαζί εμβολιασμένων; Δηλαδή οι άλλοι τι είναι; Λεπροί;».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή «Καλοκαίρι #Νοt»