Mad Clip: Συνεχίζεται η διαμάχη για το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στο παντελόνι του

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Mad Clip: Συνεχίζεται η διαμάχη για το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στο παντελόνι του

Σοκ είχε προκαλέσει όχι μόνο στους συγγενείς αλλά και στους θαυμαστές του γνωστού τράπερ η είδηση ότι έφυγε από την ζωή ο Mad Clip πριν από λίγες ημέρες μετά από τροχαίο στην Βουλιαγμένη.

Από την μια υπάρχουν πολλά γιατί και από την άλλη έχει ξεσπάσει διαμάχη σχετικά με το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στο παντελόνι του Mad Clip την βραδιά του τροχαίου.

Όπως έχει γίνει γνωστό και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Live News, ο γνωστός τράπερ κυκλοφορούσε πάντα με αρκετά μετρητά επάνω του, ήταν κάτι το οποίο γνώριζαν όλοι με τους οποίους συναναστρεφόταν και ειδικά οι πολύ κοντινοί του άνθρωποι και φίλοι.

Όταν, λοιπόν, σύμφωνα, με πληροφορίες, συγγενικό του πρόσωπο έφτασε στο τμήμα για να ενημερωθεί για τα όσα γνώριζαν ως τότε οι αξιωματικοί για τις συνθήκες του τροχαίου, εκείνος θέλησε να μάθει πόσα χρήματα είχαν βρεθεί στη σορό του, προκειμένου να τα παραλάβει.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση ωστόσο, είναι ότι όταν οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον συγγενή ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, καθώς ακολουθείται συγκεκριμένη διαδικασία για αυτές τις περιπτώσεις, εκείνος επέμενε, ζητώντας μάλιστα, έστω και τα μισά και επί τόπου, για να λήξει το θέμα εκεί.

Δείτε παρακάτω την διαμάχη της οικογένειας του Mad Clip

«Ξέρω τι έγινε το βράδυ του θανάτου» - Αποκάλυψη "βόμβα" για το τροχαίο του MadClip

Την σιωπή του "έσπασε" ο πατέρας του MadClip, μιλώντας στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα». Ο κύριος Δημήτρης Αναστασόπουλος 23 ημέρες μετά, μίλησε για το τροχαίο που κόστιζε τη ζωή του γιου του σε ηλικία μόλις 34 ετών.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει καταλάβει τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο βράδυ του τροχαίου, αλλά ακόμη δε μπορεί να το πει δημόσια. Ενώ, από την άλλη για τον σταυρό και το κινητό ακόμη δεν έχει καμία ενημέρωση.

Οι δηλώσεις του πατέρα του MadClip

«Δε ξέρω τίποτα. Εμένα δε με έχει ενημερώσει η αστυνομία, παρόλο που έχω κάνει την καταγγελία. Δεν έχω καμία απάντηση. Έχω καταλάβει τι έγινε το βράδυ του θανάτου, αλλά δεν μπορώ να το πω τώρα. Αυτό το γνωρίζω. Εγώ δεν είμαι ενημερωμένος από την Ελληνική Αστυνομία για τον σταυρό και το κινητό. Δε γνωρίζω γιατί δεν με έχουν ενημερώσει. Και το παράδοξο είναι πως ένα ήδη ελεγμένο αυτοκίνητο σε έναν ενδελεχή έλεγχο της Αστυνομίας που είχε γίνει και μου το είχε διασφαλίσει ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση εκεί τον φάκελο, βρέθηκαν πάλι τα αντικείμενα μέσα;» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του Mad Clip.