Σάκης Τανιμανίδης: Ταξίδι στο εξωτερικό χωρίς την Χριστίνα Μπόμπα - Ποιος είναι ο λόγος;

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σάκης Τανιμανίδης: Ταξίδι στο εξωτερικό χωρίς την Χριστίνα Μπόμπα - Ποιος είναι ο λόγος;

Ο Σάκης Τανιμανίδης πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγινε για πρώτη φορά πατέρας. Πλέον τα δίδυμα κοριτσάκια του (Δείτε εδώ πως τις ονόμασε μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα), αποτελούν προτεραιότητα για εκείνον.

Αυτή τη φορά όμως ο γνωστός παρουσιαστής αναγκάστηκε να ταξιδέψει μέχρι το Λονδίνο χωρίς όμως να αποκαλύψει τον λόγο στους followers του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μιας και είναι αρκετά ενεργός.

Ο ίδιος μπορεί να μη θέλησε να αποκαλύψει τον λόγο του ταξιδιού του, ο οποίος πιθανότατα να είναι επαγγελματικός, καθώς είναι η πρώτη φορά που ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται μακριά από τις κόρες του και τη Χριστίνα Μπόμπα οι οποίες και παρέμειναν πίσω στην Αθήνα.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

Σάκης Τανιμανίδης - Ανάρτηση

Σάκης Τανιμανιδης: Το άκρως τρυφερό βίντεο με τις δίδυμες κόρες του

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα καθώς οι δυο τους βιώνουν μια άκρως ιδιαίτερη περίοδο αφού έγιναν για πρώτη φορά γονείς πριν από λίγο καιρό.

Μπορεί από τότε η καθημερινότητά τους να έχει αλλάξει αρκετά μιας και προτεραιότητά τους πλέον είναι τα κοριτσάκια τους αλλά αυτό δεν τους σταματά από το να κάνουν πράγματα που τους αρέσουν και τους γεμίζουν.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Intagram καθώς εκεί του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Όπως φαίνεται αυτή τη φορά επέλεξε να δημοσιεύσει ένα άκρως τρυφερό βίντεο με τις κορούλες τους.

Αναμενόμενο ήταν λοιπόν οι περισσότεροι followers να "λιώσουν" με την συγκεκριμένη ανάρτηση καθώς τα σχόλια αλλά και τα likes πήραν "φωτά" με αποτέλεσμα αρκετοί διάσημοι να σχολιάσουν.

Δείτε παρακάτω την ανάρτση του Σάκη Τανιμανίδη

Χαμός στο σπίτι Μπόμπα - Τανιμανίδη με τον ερχομό των διδύμων

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα επικό βίντεο μέσα από το σπίτι της, το οποίο έχει γίνει εντελώς διαφορετικό μετά τον ερχομό των διδύμων.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανά καιρούς μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα με τις δίδυμές της στο Instagram της, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε και πώς έχει σκοπό να τις ονομάσει.

Αυτή τη φορά λοιπόν μας έδειξε το σαλόνι της, το οποίο έχει γεμίσει με πράγματα για τα μωρά, καρότσια και παιχνίδια και φυσικά όλα επί δύο!

Το βίντεο της Χριστίνας Μπόμπα από το σπίτι της με τον Σάκη Τανιμανίδη