«Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για μένα» - Συγκινήθηκε στο Ενώπιος Ενωπίω ο Βασίλης Σπανούλης

«Εγώ έκανα την αγάπη μου και ταξίδευα με την ομάδα. Η Ολυμπία όμως ήταν στο σπίτι, να μεγαλώσει τα παιδιά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για μένα» - Συγκινήθηκε στο Ενώπιος Ενωπίω ο Βασίλης Σπανούλης

Καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (30/9) ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του με την Ολυμπία Χοψονίδου και τις θυσίες που έκανε εκείνη για να μεγαλώσει τα παιδιά τους.

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας μίλησε για την καριέρα του καθώς και για την μεγάλη απόφαση που πήρε φέτος το καλοκαίρι, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες πραγματοποιήθηκε και η τελετή αποχαιρετισμού του από τον Ολυμπιακό.

Η εξομολόγηση του Βασίλη Σπανούλη για την Ολυμπία Χοψονίδου στο Ενώπιος Ενωπίω

«Η Ολυμπία είναι εξαιρετική σύζυγος και τα πάμε εξαιρετικά. Έχουμε έξι παιδιά και ποτέ δεν πίστευα ότι θα κάνω τόσο μεγάλη οικογένεια. Πάνω από όλα είναι η στήριξη της γυναίκας μου γιατί αυτή τραβά τα περισσότερα. Θέλεις έναν σταθερό και σκληρό άνθρωπο να μεγαλώσει μια μεγάλη οικογένεια. Η Ολυμπία είναι καταπληκτική μητέρα, έχουμε μια υπέροχη σχέση με τα παιδιά και προσπαθούμε να τους περάσουμε παραδοσιακές αρχές κι όχι τόσο μοντέρνες. Τον σεβασμό και την πειθαρχία.

Εγώ έκανα την αγάπη μου και ταξίδευα με την ομάδα. Η Ολυμπία όμως ήταν στο σπίτι, να μεγαλώσει τα παιδιά και να τα διαβάσει. Έβαλε πάνω από όλα την οικογένειά της κι είναι πολύ δύσκολο για μια τόσο νεαρή γυναίκα. Τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου. Θυσίασε την ζωή της και τα καλύτερα χρόνια της κι αυτό εγώ το εκτιμώ πάρα πολύ. Θέλω τώρα που σταμάτησα να της τα δώσω πίσω απλόχερα», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σπανούλης.

Η εξομολόγηση του Βασίλη Σπανούλη για την Ολυμπία Χοψονίδου στον αποχαιρετισμό του

«Όλη η πορεία μου, όλα αυτά τα χρόνια, προσπάθησα να είμαι ένας σωστός άνθρωπος. Με αρχές. Στο τέλος της ημέρας κατάφερα να εμπνεύσω πάρα πολλά παιδιά, πολλούς αθλητές και πολύ κόσμο, μέσα από την καριέρα μου. Να είναι μαχητές και να μην τα παρατάνε ποτέ.

Υπήρχαν εντάσεις, όπως σε όλες τις οικογένειες, γιατί θεωρώ τον Ολυμπιακό οικογένειά μου. Πάντα προσπαθούσαμε για το καλύτερο δυνατό. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες που είχα στην καριέρα μου, τους προπονητές μου, όλοι με βοήθησαν να εξελιχθώ σαν άνθρωπος και συμπαίκτης.

Ευχαριστώ την οικογένειά μου, τη γυναίκα μου ήταν πάντα δίπλα μου. Πάντα προσπαθούσε να τα έχει όλα έτοιμα για μένα. Ήταν πάντα δίπλα μου σε όλες τις στιγμές. Τα παιδιά μου, τον αδερφό μου, την μητέρα μου. Τον μάνατζέρ μου που είμαστε πάνω από 20 χρόνια μαζί. Ήταν δίπλα μου και βοήθησε μαζί με τους προέδρους να γίνει αυτή η μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Μεγάλωσε όλο αυτό που είχα στο μυαλό μου» είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης», είπε μεταξύ άλλων.