Τι έπαθε το πρόσωπο της Ιωάννας Μπέλλα; Βίντεο ντοκουμέντο

Ερωτηματικά γύρω από το μοντέλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι έπαθε το πρόσωπο της Ιωάννας Μπέλλα; Βίντεο ντοκουμέντο

Η Ιωάννα Μπέλλα ξεκίνησε την ενασχόληση της με το modeling, το 2016, με τη συμμετοχή της σε ψυχαγωγικές εκπομπές ως μοντέλο μακιγιάζ. Το πρώτο πρακτορείο με το οποίο συνεργάστηκε ήταν το ελληνικό VN Models. Τον Οκτώβριο του 2017, περπάτησε στην πασαρέλα του Athens Xclusive Designers Week στο Ζάππειο με δημιουργία Galanu Couture ενώ ένα μήνα αργότερα, έκανε editorial για το ελληνικό περιοδικό Elle.

Την άνοιξη του 2018, έκανε την πρώτη της καμπάνια με την εταιρεία Bodytalk ενώ ακολούθησε η καμπάνια με την εταιρεία Bluepoint. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2018, συμμετείχε στον ετήσιο διαγωνισμό Σταρ Ελλάς, όπου κατέκτησε την πρώτη θέση.

Ως Σταρ Ελλάς, εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος 2018 στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, όπου δεν είχε εκπρόσωπο για δύο συνεχόμενα έτη. Το 2019, έκανε καμπάνιες για τις εταιρείες Karkalis Jewls και MED Luxurious.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το πέρασμά της κι από το GNTM, που την κατέκραξαν για τις πλαστικές που έχει κάνει στο πρόσωπό της;

Λίγο μετά το σκηνικό αυτό ταρακουνήθηκε και όπως δήλωσε και η ίδια πήγε και αφαίρεσε τα χείλη που είχε βάλει (δείτε εδώ φωτογραφία). Το υαλουρονικό το αποχωρίστηκε αλλά τα φίλτρα και το photoshop στο instagram δεν λέει να τα αφήσει!

Ένα εξώφυλλο γνωστού περιοδικού που ήρθε στο φως της δημοσιότητας την δείχνει πριν και μετά το "πείραγμα" και υπάρχει αισθητή διαφορά. Το σχολίασαν και στο Breakfast at STAR!

Η Ιωάννα Μπέλλα με και χωρίς φίλτρα

Χώρισε πριν από λίγο καιρό

Το 2021 βρήκε την Ιωάννα Μπέλλα μόνη ξανά, αφού το μοντέλο έκανε γνωστό σε δηλώσεις της στην εφημερίδα On time και τη Σάσα Σταμάτη πως χώρισε με τον σύντροφό της Γιάννη Λεωνίδα Λεωνιδίου.

Το μοντέλο ξεκίνησε τη σχέση του με τον επιχειρηματία το 2019 και οι δυο τους έδειχναν να είναι πολύ ερωτευμένοι με τις αναρτήσεις τους στα social media.

Την πρώτη τους κοινή εμφάνιση την έκαναν σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας τον Ιανουάριου του 2020 και σχεδόν ένα χρόνο μετά, η σχέση τους έλαβε τέλος.

Ιωάννα Μπέλλα χωρισμός

Η Ιωάννα Μπέλλα από το Ντουμπάι όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους επιβεβαίωσε στην εφημερίδα τον χωρισμό της: «Ναι ισχύει, δεν είμαστε πια μαζί με τον Γιάννη. Έχουμε χωρίσει εδώ και περίπου έναν μήνα. Τον εκτιμώ και με εκτιμά, όμως αποφασίσαμε από κοινού να χαράξουμε χωριστούς δρόμους και είμαστε πολύ καλά και οι δυο».