Πολύ δύσκολες ώρες για τη Μαριάνθη Κάσδαγλη του Survivor 4

«Υπήρξε ένα άσχημο περιστατικό...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πολύ δύσκολες ώρες για τη Μαριάνθη Κάσδαγλη του Survivor 4

Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρέθηκε η πρώην παίκτρια του Survivor 4, Μαριάνθη Κάσδαγλη, η οποία σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Happy Day, αποκάλυψε πως έπεσε θύμα κλοπής αφού άγνωστοι πήραν χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό της.

Η Μαριάνθη εξήγησε πως έχει κάνει επίσημα καταγγελία και πλέον το θέμα έχει αναλάβει η Δίωξη, ωστόσο δεν έκρυψε πως το συγκεκριμένο θέμα της στοίχισε πολύ.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για ένα ακόμα χτύπημα για την Μαριάνθη Κάσδαγλη, η οποία πριν λίγο καιρό είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό.

Η αποκάλυψη της Μαριάνθης Κάσδαγλη για την κλοπή

«Υπήρξε ένα άσχημο περιστατικό, καθώς από τον τραπεζικό μου λογαριασμό μου πήραν ένα τίμιο ποσό. Είναι ακόμα υπό διερεύνηση με την ασφάλεια της τράπεζας και τη Δίωξη.

Έχω προβεί σε καταθέσεις και καταγγελία. Δεν λύγισα, δεν έκλαψα και κράτησα την αξιοπρέπειά μου. Σηκώθηκα στα πόδια μου, στάθηκα και είμαι εδώ και ευχαριστώ τον Θεό. Ήταν οι κόποι μου, ό,τι είχα κάνει από μικρό παιδί και τους θέλω πίσω», είπε χαρακτηριστικά.

Ενοχλημένη η Μαριάνθη Κάσδαγλη - Απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Τρίτης (28/9) η Μαριάνθη Κάσδαγλη. Η πρώην παίκτρια του Survivor 4 ωστόσο φαίνεται πως δεν είχε την διάθεση να αποκαλύψει και πολλά.

Και αυτό γιατί περνούσε την μία ερώτηση μετά την άλλη, για δικούς της προσωπικούς λόγους, με την ίδια να απαντά συνεχώς «επόμενη ερώτηση».

Η Μαριάνθη που πρόσφατα νόσησε από κορωνοϊό αρχικά είπε: «Μετά το Survivor έχω επανέλθει και είμαι πάρα πολύ καλά. Στην αρχή, όπως στις περισσότερες κοπέλες, υπήρχαν κάποια θέματα με τα γυναικολογικά μας και κάποια σημάδια παραμένουν στα πόδια μου». Ωστόσο, στις επόμενες ερωτήσεις θέλησε να παραμείνει σιωπηλή.