Ελεονώρα Μελέτη: Άφωνοι όλοι στον αέρα του Mega Καλημέρα - «Δεν φτάνει που την πέφτεις στον άντρα μου...»

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας που τους έπιασε απροετοίμαστους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Άφωνοι όλοι στον αέρα του Mega Καλημέρα - «Δεν φτάνει που την πέφτεις στον άντρα μου...»

Μια αποκάλυψη για την σχέση που έχει με τον άντρα της, αποκάλυψε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής Mega Καλημέρα, με τους συνεργάτες της να μένουν με το στόμα ανοιχτό και να ξεσπούν σε γέλια. Με αφορμή μια συνέντευξη της Κατερίνας Ζαρίφη που αποκάλυψε πως έχει παρακολουθήσει σύντροφο της, η παρουσιάστρια δήλωσε πως διαβάζει όλα τα μηνύματα που λαμβάνει ο σύζυγος της, Θοδωρής Μαροσούλης στα social media.

Η ίδια απαντάει σχεδόν σε όλες τις γυναίκες που του στέλνουν, ενώ έχει τσακωθεί και με μια από τις διαδικτυακές του φίλες, καθώς παρόλο που είναι παντρεμένος και τον φλέρταρε, τόλμησε και να της αντιμιλήσει.

Η εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Δεν νομίζω το έχω δει να συμβαίνει γιατί ο άντρας μου, μου τα δείχνει όλα. Έρχεται ένα βράδυ και μου λέει δες εδώ και κάνω ένα έτσι scroll down και ήταν όλο μηνύματα μέσα. Του λέγανε γεια τι κάνεις, θες να μιλήσουμε, έχεις λεφτά η άλλη και της απαντάω αυτηνής αν ψάχνετε να βρείτε λεφτά είστε σε λάθος λογαριασμό.

Καλέ εγώ απαντάω σε όλες, με μία είχαμε τσακωθεί κιόλας γιατί μου είχε αντιμιλήσει κιόλας. Δεν φτάνει που την πέφτεις στον άντρα μου αντιμιλάς κιόλας. Από γνωστή μου δεν έχω δει μήνυμα αυτό θα ήταν πολύ άσχημο, ξέρω ότι τον έχει φλερτάρει μια πολύ ωραία ηθοποιός», είπε με χιούμορ η Ελεονώρα Μελέτη.

«Μου ανοίγει με το μπουρνούζι και λέει “πέρνα να σε κεράσω ένα..."»

Συγκλόνισε η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα της εκπομπής "Mega Καλημέρα", όταν εξομολογήθηκε ένα αδιανόητο περιστατικό που βίωσε στην αρχή της καριέρας της ως δημοσιογράφος με βουλευτή που πήγε να του πάρει συνέντευξη.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, όταν πήγε στο γραφείο του και χτύπησε την πόρτα για να μπει, εκείνος της άνοιξε φορώντας μόνο το μπουρνούζι του και της πρόσφερε ουίσκι.

«Μου ανοίγει με το μπουρνούζι και μου λέει “πέρνα να σε κεράσω ένα ουισκάκι”. Του λέω “έχω έρθει για συνέντευξη”. Και σηκώθηκα και έφυγα. Ο συγκεκριμένος βουλευτής το είχε κάνει και σε άλλη συνάδελφο αυτό με το μπουρνούζι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στο πολιτικό γραφείο, τι δουλειά έχει ο άλλος με το μπουρνούζι;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια, λίγες ημέρες μετά την συνέντευξη που πήρε από την Μενεγάκη και έκανε χαμό με τις αποκαλύψεις της.