Ούτε να τους βλέπει δεν θέλει - Αυτή είναι η σχέση που έχει σήμερα ο Λιβάνης με Μαριαλένα - Σάκη

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ούτε να τους βλέπει δεν θέλει - Αυτή είναι η σχέση που έχει σήμερα ο Λιβάνης με Μαριαλένα - Σάκη

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό ένα περιστατικό που είχε σημειωθεί ανάμεσα στον Γιώργο Λιβάνη και τον Σάκη Κατσούλη, των οποίων η σχέση χάλασε για τα μάτια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Αυτή είναι η σχέση σήμερα ανάμεσα σε Λιβάνη και Μαριαλένα - Σάκη

«Να αποκαλύψω και εγώ κάτι; Σε πολύ γνωστό event που έγινε μέσα στην εβδομάδα ήταν καλεσμένος και ο Σάκης- ο οποίος πήγε- και ο Γιώργος Λιβάνης. Ήταν συμφωνημένο. Οι άνθρωποι από το περιβάλλον του τραγουδιστή είπαν ότι αν βρίσκεται στο event ο Σάκης και η Μαριαλένα, ο Γιώργος Λιβάνης δεν θα παρευρεθεί.

Δεν ξέρω αν το είπε ο Γιώργος ή η εταιρεία του. Αλλά έχει περάσει τόσος καιρός ρε παιδιά, ποιος ασχολείται; Πραγματικά ξεχάστε το!» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Με λίγα λόγια ο Γιώργος Λιβάνης δεν θέλει ούτε από μακριά να βλέπει τον Σάκη Κατσούλη που πριν λίγες ώρες αποκάλυψε ποια τελικά είναι η σχέση του με την Μαριαλένα.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ρωτήθηκε για τον Λιβάνη και αρνήθηκε να απαντήσει

Καλεσμένη βρέθηκε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην εκπομπή «Σου Κου Family» το μεσημέρι της Κυριακής. Η ίδια ήρθε σε δύσκολη θέση όταν κλήθηκε να απαντήσει για τον Γιώργο Λιβάνη αλλά και όλα όσα έχουν ακουστεί για την σχέση που είχαν οι δυο τους όσο καιρό έλειπε για το Survivor. (Δείτε εδώ πως είναι σήμερα πρώην παίκτης του Survivor)

Η ίδια απάντησε χαρακτηριστικά:

«Η αλήθεια είναι πως δεν θέλω να πω. Έχει γίνει ένας ντόρος στο όνομα του Γιώργου και θέλω να το αναπαράγω άλλο. Άθελά μoυ τον έφερα σε δύσκολη θέση, δεν ήξερα τι γίνεται στην Ελλάδα και τι συζητιέται».

Δεν στάθηκε μόνο εκεί καθώς στην συνέχεια αναφέρθηκε και για τον Σάκη Κατσούλη: «Είπε ο Σάκης ότι θα το πάμε σιγά σιγά; Ένα πράγμα που μου έμαθε το Survivor είναι να μην λέω πολλά λόγια, ο χρόνος θα δείξει, δεν είμαστε μαζί. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί αλλά εντάξει.. μέχρι εκεί», ανέφερε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα: